NOTD 26/2: King’s Crown Jewels.

NOTD 26febrGroen is een kleur die ik nooit echt vaak op mijn nagels droeg. In ieder geval niet over mijn gehele nagel en alle 10 mijn nagels. De laatste tijd probeer ik wat vaker naar kleuren te pakken die ik normaal niet snel draag maar die zeker wel mooi genoeg zijn om eens te gebruiken in een NOTD. Vandaag dus zo’n groene tint, maar wel a la femketje gemaakt met wat glitterlakjes!

Gebruikte producten:
– Paris Memories base en topcoat.
– Catrice 740 King Of Greens.
– Essence 10 Glorius Aquarius.
– HEMA glitter topcoat 03.

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €45 shoptegoed bij haarshop.nl! De actie loopt tot en met 3 maart 2013.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “NOTD 26/2: King’s Crown Jewels.”

  1. Groen is niet zo mijn kleur, maar ik vind dit wel een leuke combi! :) vooral met die glitters. Maakt het toch weer heel anders.

  2. Ik draag ook niet zo vaak groen haha. Vind het meestal iets te, terwijl ik wel heel veel andere felle kleuren draag. Deze combinatie maakt hem erg leuk en mooi draagbaar!

  3. Pretty! Groen is ook een van mijn kleurtjes die ik niet graag op mijn nagels draag, zou ik wel vaker moeten proberen!

  4. Mooi! Volgens mij heb ik die kleur ook in mijn kast liggen, maar nog nooit aangeraakt.. Ga hem er binnenkort maar eens bij pakken!

  5. Groen is ook niet echt mijn kleur, maar sommige tinten groen vind ik wel mooi. Deze kleur groen staat je erg goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//