Bourjois Colorissimo Lippalette 04 Nudes Dandy.

Bourjois, een merk waar ik steeds wat meer producten van in mijn stash krijg. Vooral lipproducten vind ik erg fijn van dit merk. Toch is het een wat duurder merk dan bijvoorbeeld Catrice maar de kwaliteit vind ik wel erg goed en vooral fijn werken. Een tijdje terug zat er in een gewonnen pakket dit colorissimo lippaletje in de kleur 04 Nudes Dandy. Al eerder had ik voor mijn 22ste verjaardag (way back in oktober 2012) zo’n paletje in een andere tint gekregen van collega’s. Ik was daarom ook blij verrast dat ik nu een tweede tint had gewonnen. De eerste was namelijk aardig goed bevallen!

DSC_1931 copy DSC_1933 copy Op naar de kleuren in dit lippalette. Weer drie tinten waarmee je o.a. een prachtige ombre lip kunt maken. Natuurlijk kun je ook de kleuren makkelijk los van elkaar gebruiken wat ook iets is wat ik vaker doe omdat dat simpelweg sneller is. Ik heb altijd haast in de ochtend, zeker als ik moet werken en dan heb ik liever iets wat snel aanbrengt en er goed uit ziet dan iets wat er snel op gesmeerd is. De kleuren zelf zijn wat meer de oranje peach kant op, iets waar ik wel van hou. Alleen de donkerste tint draag ik niet vaak, of ik moet deze mengen met 1 van de andere kleuren.

DSC_1934 copy

Ook zit er bij dit paletje weer een applicator die ik eigenlijk ietsjes te klein vind om makkelijk te kunnen gebruiken. In ieder geval vind ik het wel een geslaagde kleurencombinatie die dit paletje bevat. Dit paletje en de andere tinten paletjes kosten zo rond de €12. Aardig hoog geprijsd maar ik ben er weg van!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €45 shoptegoed bij haarshop.nl! De actie loopt tot en met 3 maart 2013.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Bourjois Colorissimo Lippalette 04 Nudes Dandy.”

    1. Niet bijzonder lang, eigenlijk zoals elke andere gewone lipstick.. Een keer eten overleeft het niet maar een glas water drinken zeker wel :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//