About Femketje

For business inquiries: info@femketje.nl

“I Sing, I Breathe & I Love Make-up.”

DSC_3033 copy small

26 herfsten jonge André Rieu tot System Of A Down luisterende nagellak-, glitter- en liquid liner-addict, jongste van 5 kinderen, Zeeuws meisje met roots uit Terneuzen en 50% Friese genen, in 2012 afgestudeerd HBO Social Worker en een crazy cat lady die op haar 14e de liefde van haar leven heeft gevonden in een rete-slimme blonde jongen genaamd Roy.

DSC_0452 copy smallDeze persoonlijke beauty blog bestond alweer 6 jaar in oktober 2016! femketje.nl gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral (extreme) looks, reviews, favorieten en nail art artikelen gepost, en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken!

femketje.nl heeft op dit moment *mei 2016* rond de 9000 unieke bezoekers per maand (die de site +22.000 keer per maand bezoeken) en +35.000 pageviews per maand. Deze getallen blijven elke week maar groeien!

Werk je zelf bij een bedrijf of heb je een eigen bedrijf en wil je samenwerken? Mail me dan op info@femketje.nl . Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen met merken en bedrijven die mij en mijn blog willen toevoegen op hun perslijsten. Ook kunnen bedrijven advertentieruimte inkopen in de vorm van banners of adblocks.

Interesse in een eventuele fotografie samenwerking voor een beauty- of fasionshoot, of wellicht zoek je iemand die jouw droomdag nog mooier kan maken met een bruidsreportage? Neem dan contact met me op via info@femketje.nl !

x femketje

DSC_1741 copy small

DISCLAMER:
Alle artikelen zijn geschreven door mijzelf voor femketje.nl, zo niet dan staat dit er altijd bij vermeld. In mijn artikelen beschrijf ik mijn eigen ervaringen en meningen over producten en diensten, ook als deze mij door bedrijven zijn toegestuurd. Eerlijkheid en openheid staan voorop!

Alles op mijn site staat onder copyright. Mocht je iets van mijn blog op je eigen site/blog willen posten kun je dit altijd vragen in een email voor toestemming, mits je ook de gepaste credits geeft. Ongevraagd werk van femketje.nl of andere sites en blogs gebruiken en/of stelen zonder credits en/of vermelding naar de originele pagina’s of posts, is niet toegestaan en strafbaar.

Copyright 2010-2016 femketje.nl©

24 thoughts on “About Femketje

 1. Haha grappig! Ik woon ook in vlissingen en ik vind het wel grappig dat er een beautyblogger in mijn stad woont! En je werkt in de C&A! Haha misschien kom ik je nog wel een keer tegen :D

  • Nou het is inderdaad vlakbij de boulevard! Ik heb ruim een jaar in de badhuisstraat gewoond met als uitzicht de achterkant van de boulevard :3

 2. ik volgde je al op twitter, maar vandaag snuffelde ik wat rond op bloglovin en kwam je blog tegen, ik vind je blog leuk! Ik volg je nu ook op Bloglovin!
  Eefje

 3. Gezellig is de C&A zeker met jou! Omggggg, Fem! Le me lovin’ tha blogg <3 ;) Hahaa tot zaterdag ehh ! X

 4. haha Vlissingen!

  mijn baby daddy komt er vandaag, volgende keer als we er zijn wandel ik even binnen, altijd leuk om nieuwe beautybloggers te ontmoeten ^^

 5. Ik vind u blog echt super leuk! Ik woon ook in Vlissingen en ik ben al een tijdje op zoek naar de nieuwe collectie van Essence (niet die van de floral grunge, maar die collectie die daarna komt) ik had gezien dat u die had gekocht. En waar koopt u de china glaze lakjes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *