The Girl Behind The Blog

🇳🇱 The Netherlands
💖 Mom of my angel baby Aurora (July ’22)
💅🏻 Natural nail Youtuber (+44K)
🧛🏻‍♀️ Horror movie & anime enthusiast
💌 business@femketje.nl

x Femke

For business inquiries only: business@femketje.nl

————————————————————————————————-

DISCLAIMER (NL):
Alle artikelen zijn geschreven door mijzelf voor femketje.nl, zo niet dan staat dit er altijd bij vermeld. In mijn artikelen beschrijf ik mijn eigen ervaringen en meningen over producten en diensten, ook als deze mij door bedrijven zijn toegestuurd. Eerlijkheid en openheid staan voorop!

Alles op mijn site staat onder copyright. Mocht je iets van mijn blog op je eigen site/blog willen posten kun je dit altijd vragen in een email voor toestemming, mits je ook de gepaste credits geeft. Ongevraagd werk van femketje.nl of andere sites en blogs gebruiken en/of stelen zonder credits en/of vermelding naar de originele pagina’s of posts, is niet toegestaan en strafbaar.

femketje.nl heeft op dit moment *oktober 2020* rond de 9500 unieke bezoekers per maand (die de site +22.000 keer per maand bezoeken) en +36.000 pageviews per maand.

Copyright 2010-2023 femketje.nl©

————————————————————————————————-

17 thoughts on “The Girl Behind The Blog”

  1. heee , wauw wat een leuke blog .
    vooral je eerste foto is heel erg mooi , ik ga zeker vaker op je blog kijken !

  2. Nou het is inderdaad vlakbij de boulevard! Ik heb ruim een jaar in de badhuisstraat gewoond met als uitzicht de achterkant van de boulevard :3

  3. ik volgde je al op twitter, maar vandaag snuffelde ik wat rond op bloglovin en kwam je blog tegen, ik vind je blog leuk! Ik volg je nu ook op Bloglovin!
    Eefje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//