Mijn Everyday Bakje.

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “Mijn Everyday Bakje.”

    1. Nee die berg ik ergens anders op omdat ik niet elke dag oogschaduw gebruik.. M’n katten zijn er nogal gek op en pikken ze dan uit m’n tasje als ik ze daar in zou stoppen XD Dan is het echt dag mooie kwasten die nu super kapot zijn >.<

  1. Leuke producten gebruik je! Ik snap wel wat je bedoeld, ik gebruik ook niet elke dag hetzelfde en heb ook meer dingen nodig. Meer varianten van iets, bijvoorbeeld. :)

  2. Net pas je video bekeken. Fijne producten. Jij hebt idd geen foundation nodig met jouw huid. Ideaal :) Zat echt te wachten tot er iets voorbij kwam van die goodiebag die je won op m’n blog haha. En ja hoor, de lipgloss, grappig! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//