Spam Je Blog!

Ola lieve lezers!

De vorige Spam Je Blog is alweer even geleden en ik vroeg me af of er tussen mijn nieuwe lieve lezers nog meer gorgeous (beauty)bloggers zitten die ik nog niet ken.

Normaal vind ik het zo annoying en not done om je eigen blog of site in een comment te spammen, vaak lees ik die niet en gaan ze direct naar de spambox. Maar dit keer zijn jullie meer dan vrij om je eigen werk, blogposts of misschien wel je twitter of instagram eens goed te promoten!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

53 thoughts on “Spam Je Blog!”

 1. Ik ben een beginnende blogger en dus ook niet zo goed. Maar ik heb al heel veel artikelen geschreven die binnenkort nog online komen :) hihi
  En ik zou het leuk vinden om van een grotere blogger wat tips te krijgen. xx

 2. Neem eens een kijkje op http://www.pinkgraphics.nl ! Een blog van mij en Silvy over vanalles en nog wat! Denk aan beauty, books, personal en meer!

  Er loopt nu ook een winactie waarbij je €45,- Shoptegoed kunt winnen bij Miss Etam!

 3. Ik ben Lara, veertien jaar, en eigenaresse van Clue of Style (peanutbutterandsomnia.wordpress.com), mijn blog gaat vooral over fashion, maar van een beetje beauty en lifestyle ben ik ook niet vies! ps: Vanzelfsprekend neem ik een kijkje op je blog als je een reactie achterlaat :)

  1. Oh, haha. Ik zie net dat mijn collaga blogger Lieke ookal een berichtje over ons blog had geplaatst, hehe. :’)

 4. Thanks girl! Super leuk dat we mogen spammen :)

  http://truecoloursofbeauty.nl

  Mijn blog over beauty met een snufje fashion en lifestyle. Ook ben ik op dit moment bezig met een creatief project, waarvan af en toe een nieuwe DIY online staat. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen en me laat weten wat je ervan vindt!

 5. Wat leuk dat we mogen spammen! :D

  Mijn blog Miladylike.blogspot.nl gaat over beauty, fashion en lifestyle onderwerpen. Elke dag plaats ik een artikel online. Hou je van bijvoorbeeld uitgebreide reviews met veel duidelijke swatches, mooie outfit inspirations en originele make-up tutorials? Neem dan zeker eens een kijkje!

 6. Leuk! Mijn blog is lifebyrosie.nl ik blog over alle leuke dingen in het leven. Van DIY tot recepten tot selfhelp en interieur.

  Vandaag organiseer ik een linkparty waar je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super tof toch, als je zin hebt om mee te doen, join the fun!

  Liefs van Rosie

 7. Het is altijd leuk dat je lekker los mag gaan over je eigen blog hihi. Mijn blog Fingerart gaat vooral over de dingen die mij aanspreken. Nailart, beauty, nagellak en lifestyle. Ik schrijf mijn posts met liefde en stop er zo veel mogelijk tijd in! Liefs

 8. Erg leuk dat we dit mogen doen! Ik heb een beauty en lifestyle blog. je kan me vinden op http://www.chantalangel.nl
  Bij mij vind je vooral veel beauty, review’s, Nail Art maar ook persoonlijke dingen en inspiratie blogs. Af en toe plaats ik filmpjes, maar daar ben ik nog niet zo goed in. Kom een keer kijken, zou ik erg leuk vinden!

 9. Tof dat je dit doet! :)
  Op mijn blog;
  http://prettiness.be
  blog ik over beauty, fashion & lifestyle.
  Nu blog ik voorlopig even minder wegens gezondheidsredenen.
  Maar zodra ik terug beter ben ga ik terug meer artikels maken.
  Ik zou het enorm apprecieren als je een bezoekje brengt op mijn blog. :)

  Liefs

 10. nou daar komt ie hoor : op http://www.allbydani.tk vind je artikelen over van alles en nog wat,ben een beetje ‘opnieuw’ begonnen maar je vind er veel beauty ( vooral veel nagellak ,seriously,i’m obsessed ! ),lifestyle,fashion en veel sieraden en randomness :)
  weten wat precies ?
  iedereen is welkom dus kom maar kijken hihi :)
  xoxo

 11. Leuk! Mijn blog ken je al, maar ik doe toch mee :-)

  http://www.blackbirdnails.wordpress.com gaat over van alles op nagelgebied, van nagellak swatches tot nail art mΓ©t tutorial. Alle lakken die ik swatch of gebruik in nail arts zijn budgetproof, yay!
  Ik heb op dit moment ook een winactie lopen en zou het leuk vinden als je meedoet!

  Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen :-)

 12. Ik ben Liesbeth en ik ben net begonnen met mijn blog
  http://xpink-mascara.blogspot.be/ hier schrijf ik dagelijks over beauty met een tintje fashion en lifestyle :D ik zou het echt ontzettend leuk vinden moesten jullie een kijkje nemen want zoals ik net al zei. Mijn blog is echt nog heel nieuw :D

 13. Nou omdat je het zo vriendelijk vraagt ;). Ik heb niet alleen een blog, maar ook een webshop en die is op mijn blog te vinden.
  Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en meer. Vind het heerlijk om over films te praten en ze ook te bekijken en qua beauty hou ik echt veel van huidverzorging. Je zal bij mij ook meer daarover vinden dan over make-up.

  http://www.sweetbeautylicious.nl is mijn blog en er is sinds dit weekend ook een leuke winactie van start gegaan. BTW ook erg leuk dat je meedoet Femketje :D.

 14. Hoooi! Ik heb nu een maand mijn eigen blog ! http://www.iamfabulous.nl al meer dan 40 logjes en 1500 bezoekers <3 Momenteel loopt er een leuke winactie. Mijn blog is vooral lifestyle/beauty gericht. Budget tips lekkere recepten en diy. Sinds kort ook bezig met filmpjes op m'n eigen youtube kanaal IamfabulousNL xxx

 15. Hey!,
  Ik ben eigenaar van het leuke , fashionablele blog : sophiehopbeauty.blogspot.nl ,
  Nog niet genoeg van mij gekregen? Volg me dan op twitter : @HopSophie
  Bedankt!

 16. Normaal lurk ik altijd maar mee met je, maar dit geeft me alle reden even te reageren, haha! Mijn blog lijkt op jou blog. Een blog over beauty, met hier en daar een beetje lifestyle en fashion. Kom allemaal een kijke nemen op http://www.beautyliefde.nl en discussieer mee in de beauty stellingen, of kom meer te weten over low-budget producten.

 17. Leuk spammen :P Nou ik heb dus een blog die vooral aan nagellak gericht is… Vaak komen er ook leuke nail arts voorbij in diverse technieken! Ik vind het persoonlijk erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken bij dit soort artikelen. Dus mocht je mijn blog nog niet kennen kom dan zeker even langs!

  http://www.MissPinkyNials.nl

 18. Juuuuj!
  Ik volg je blog nu al een klein tijdje en je hebt een superblog. Zelf ben ik en een ander meid een paar maanden bezig. Hartstikke leuk. Zou het super vinden als je even een kijkje kwam nemen!

  http://makeupmeisjes.wordpress.com

  Het is nu nog wordpress, maar binnenkort vervalt dat. Dan word het gewoon makeupmeisjes.com.

  Kiss Becky

 19. leuk dat we mogen spammen!

  ik ben een maandje ongeveer bezig!
  sannex.weebly.com (klik anders even op mn naam:) )

 20. RanjaRivka is een beginnende blog. Een blog waarop ik artikelen plaats over wat ik leuk vind, wat mij inspireert en bezig houdt. De artikelen plaats ik wanneer het mij uit komt. Nu kun je denken, wat vind je dan leuk, wat houdt je bezig en wanneer plaats je dan wat? Dan zeg ik, ga maar kijken en volgen dan kom je er achter .
  Kom gerust eens kijken/lezen/neuzen op http://ranjarivka.wordpress.com

 21. Ik ben Lisanne, en heb een blog over beauty, nails (ik ben echt een nail-freak!) en lifestyle. Ik vind bloggen echt super leuk, alleen ik heb niet zo veel lezers/lezeressen. Ik begin pas net, maar vind het echt geweldig om spullen te reviewen en te testen. Kom gerust eens een kijkje nemen op mijn blog en artikelen terug lezen mag ook altijd! (:

  x

  http://lieveliesx.blogspot.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//