Biotherm Biomains Age Delaying Hand & Nail Treatment

De glossybox heeft voor mij afgedaan. Zoals jullie in een vorig review artikel over een glossybox product hebben kunnen lezen heb ik mijn abonnement opgezegd. Dit keer een product in de review-mix waar ik wel tevreden over ben en waar ik ook echt iets aan heb, ook al is het maar een sample.

DSC_2574 copy De fullsize tube kost daarom wel een aardig centje, voor 100ml betaal je €25! Helemaal niet budgetproof maar eigenlijk vind ik deze handcreme van Biotherm het geld wel waard. Of ik deze ook opnieuw zou kopen voor de volle prijs weet ik niet, misschien met een kortingsactie dat ik het zou overwegen te scoren. De creme zelf ruikt lekker, is niet al te dik of te dun qua structuur en trekt vooral lekker snel is. Daarnaast heb ik ook echt het idee dat mijn handen gevoedt worden voor de creme en het niet alleen maar een creme is met een lekker geurtje wat verder niets doet.

De creme claimt age delaying te zijn en dus de veroudering van je handen te voorkomen. Nu ben ik nog best jong met mijn 22 jaren en merk ik hier vrij weinig van. Ik heb gewoon nog geen ‘oude’ huid op mijn handen. Ook zou het de nagels moeten versterken maar ook hier merk ik met mijn al van nature sterke nagels weinig van. Ik ben daarom ook best benieuwd hoe deze creme bij dames met wat minder sterke nagels is bevallen.

DSC_2575 copy

Over het algemeen vind ik het een erg fijne creme, alleen is de prijs een struikelpunt voor velen die on a budget zijn.

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Biotherm Biomains Age Delaying Hand & Nail Treatment”

  1. Ik heb hem ook hij is super fijn. Vooral met dit koude weer heb ik erg droge handen, dus heb hem standaard in mijn tas:)

  2. Inderdaad ietwat prijzig, maar waarschijnlijk wel het geld waard als je geen sterke nagels of wel wat ‘oudere’ handen hebt.

    1. Ja dat vind ik dus ook ;3 zo jammer dat je vaak een berg geld betaald alleen maar omdat er een bepaald merk op staat!

  3. Ik heb deze eens getest op een luchthaven en toen vond ik de geur vrij muffig en het product zelf bleef vrij lang op mijn huid “hangen”. Ik was niet meteen overtuigd, maar ja soms weet je ook niet hoelang die testers er ook al staan. Dus mogelijk lag het daar aan :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//