Look – No Foundation.

Hi lovelies!

For today’s look I wanted to share one I wore a week ago or so. In daily life I never wear foundation or concealer, so I wanted to show you that you really don’t need it all the time! Being human means you have flaws in your skin and it’s okay to show you are not perfect :)

The lighting did make this last shot a little yellow-ish for some reason, just ignore that! For this look I only used some NYX brow pomade in blonde, some mac highlighter, 2 essence liquid liners and an essence mascara.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Look – No Foundation.”

  1. Mooie look! Ik gebruikte tot begin dit jaar ELKE dag foundation, maar dat begon me ZO tegen te staan. Ik houd dus wel van dit soort looks :)

    1. Dankjewel :D Ja ik snap wat je bedoel! Ik heb in de ochtenden gewoon geen tijd om me volledig op te maken en ga 9 van de 10 keer als Koos-Makeuploos de deur uit XD

  2. Wow, ik ben je op de een of andere manier spontaan uit het oog verloren. Geloof dat je (toen) en tijdje niets had gepost. Maar nu heb ik je (weer) gevonden! En nog steeds een super leuke blog! Ik ga je vanaf nu (i promise) blijvend volgen

  3. Jouw huid is echt heel mooi zonder foundation. Ik gebruik meestal alleen oog make up. Daar is mijn huid veel blijer mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//