Look – Neutral Matte.

DSC_4016 copy smallOmdat ik de komende weken en deze week ontzettend veel lange dagen maak (6 dagen werken in de week en daarnaast nog een huishouden te runnen) is het er een beetje bij ingeschoten om veel artikelen ready to go en klaar te hebben. Vandaag ben ik vrij en ga ik weer ff lekker aan de slag, een berg foto’s maken en reviews tikken ;)

Toch nog even een 4e artikel online deze week zoals beloofd, en dit keer een neutrale look met het Flawless Matte palette wat ik afgelopen dinsdag reviewde!

DSC_4015 copy small

Verder heb ik mijn favo Rimmel foundation gebruikt, mijn Essence poeder en Hema bronzer. Een beetje Catrice highlighter en een draagbare Essence lipstick en je bent good to go! Oh en voor de ogen ook nog een Essence base, mascara en wenkbrauw potloodje ;)


//Hi everyone, I’ve been super busy these last few days with work and all, but I still wanted to post a new look! I used the Flawless Matte palette which I reviewed last Tuesday, for a super matte eye look :D

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Look – Neutral Matte.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//