NOTD 5/10; Dark Mermaid Bubbles *Halloween Nails*.

NOTD 5okt2013Mijn halloween kriebels zijn begonnen en dat uit zich in veel toepasselijke nail arts en freaky make-up looks waar ik me de laatste dagen mee bezig hou. Vandaag een nail art waar morgen de tutorial in video vorm van online komt. Hij is simpel maar je moet er een beetje tijd en geduld in steken! Dark Mermaid Bubble nails made easy :3

Gebruikte producten:
– Essence 24/7 base.
– Rimmel 447 Barmy Blue.
– Catrice 08 Have An Ice Day (million styles topcoat LE).
– Max topcoat.
– BPS/Ebay zilveren/blanke rhinestones en halve pareltjes.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “NOTD 5/10; Dark Mermaid Bubbles *Halloween Nails*.”

  1. Oeh, die is gaaf! Ik zou heel bang zijn dat ik de pareltjes verlies tijdens het gehaktballen maken ofzo, maar het ziet er super uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//