NOTD 27/10; Marble.

Een marble nail art.. Nee, dit keer geen watermarble wat velen erg lastig vinden om te maken maar een, tja, laten we zeggen een ‘droge’ marble. Het enige wat je nodig hebt zijn 2 of meer kleurtjes lak en een stukje aluminiumfolie of plastic!

Even een korte uitleg: Je begint dus met wat je normaal altijd doet voordat je een kleurlak aanbrengt en dat is een basecoat aanbrengen. Als deze droog is kies je je basiskleur, ik heb gekozen voor een licht blauwe tint. Laat deze eerst goed drogen voordat je verder gaat met de tweede kleur.

Dan breng je een ietwat dikke laag aan van de tweede kleur naar keuze. Voordat deze laag droog is neem je een opgefrommeld stukje aluminium folie of plastig en dep deze in de nog natte lak. Doe het niet te hard want dan druk je ook door de basiskleur heen. Als je genoeg gedept hebt naar jouw smaak en de lak is nog niet helemaal uitgehard, breng een topcoat aan en that’s it!

Gebruikte producten:
– Paris Memories base.
– China Glaze Kinetic Candy.
– Essence 41 Very Berry.
– Paris Memories topcoat.
– Klein stukje opgefrommeld aluminium folie.
– Pincet om de folie makkelijker mee vast te houden tijdens het deppen.

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt dit keer kans op een set kleurlenzen naar keuze!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “NOTD 27/10; Marble.”

  1. Wat apart zeg! Ik had het al wel eerder gezien maar die van jou is heel goed gelukt!

  2. Dat ga ik ook een keer proberen! Watermarble lukt mij gewoon niet en het wordt altijd een troep, maar dit ziet er leuk uit en is ook niet zo moeilijk :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//