WINACTIE: Maak Kans Op Een Set Kleurlenzen Naar Keuze Bij LensOn.nl! CLOSED/GESLOTEN!!

Ola lieve lezers!

Vandaag weer een nieuwe winactie online en dit keer niet zomaar een winactie maar 1 waarbij je awesome gekleurde lenzen kunt winnen! Ikzelf kan jammergenoeg geen lenzen dragen omdat mijn ogen daar te gevoelig voor zijn, vandaar dat ik deze winactie in samenwerking met LensOn.nl aan mijn lezers aanbied!

LensOn.nl is een webshop waar je niet alleen kleurlenzen kunt kopen maar ook lenzen op sterkte en andere contactlenzen online kunt bestellen. Online lenzen bestellen lijkt mij in ieder geval super handig, zeker in de minder zomerse seizoenen waarin je eigenlijk niet graag naar buiten gaat door de kou naar een brillenzaak of andere lenzenwinkel. LensOn.nl is daarom de perfecte uitkomst voor mensen die lekker thuis op de bank willen shoppen. De keuze in kleurlenzen is echt gigantisch dus neem alsvast een kijkje op de site om te kijken naar welke set jij graag zou willen winnen.

Wat moet je doen om een set kleurlenzen naar keuze te winnen?

Het enige verplichte onderdeeltje is:
– Volg femketje.nl via bloglovin en like dit artikel.
– Laat daarnaast in de comments een geldig emailadres achter zodat ik de winnaar kan contacteren als de actie afgelopen is.

Voor meer winkansen (optioneel):
– Volg @femketje via twitter en tweet het volgende: “RT en volg en maak ook kans op een set kleurlenzen naar keuze van LensOn.nl bij @femketje  ‘s blog! Voor alle info: http://femketje.nl/?p=3093 ”
– Like femketje.nl via Facebook.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

Zorg er dus voor dat je alle stappen die je gedaan hebt vermeld in de comments, evenals een geldig emailadres. De winactie loopt vanaf 26 oktober tot en met 9 november. De winnaar wordt dus na 9 november gecontacteerd via email!

Have fun & enjoy,

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

31 thoughts on “WINACTIE: Maak Kans Op Een Set Kleurlenzen Naar Keuze Bij LensOn.nl! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Ik doe super graag mee :D Ik volgde je al via Youtube en Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked ♥
  Liefs, Charile

 2. Toffe actie! Ik volg je al langer op BL en heb ofcourse geliked, mijn facebooknaam is Charlotte Bax en mijn youtubenaam CharlottesNotes. Mijn emailadres heb ik in het vakje daarvoor gezet ;-)

 3. heb alles gedaan [behalve geliked op bloglovin’] artikel staat er nog niet. Zodra het berichtje op blogloving verschijnt zal ik het liken’
  rosemchallen[at]gmail[dot]com

 4. Echt supergaaf! Ik volg je op Bloglovin en heb dit artikel geliked, ik ben abonnee van je youtube kanaal, en heb je geliked op facebook!

  Ik durf nooit kleurlenzen te kopen, omdat ik bang ben dat mijn ogen daar niet tegen kunnen… Maar als ik ze op deze manier uit kan proberen, dat zou natuurlijk helemaal super zijn!

 5. Ik doe mee! Ik volg en like op BL en like op FB en YT :)
  Ik heb altijd kleurlenzen willen proberen, maar ik vind ze altijd redelijk prijzig…

 6. Hoi! Superleuke wedstrijd! Ik wil wel meedoen. Ik heb nog nooit kleurlenzen gedragen en ik ben echt benieuwd! Twee vriendinnen hebben eens kleurlenzen van de hema gekocht en ik vond het zo cool! Ik vind ze wel een beetje te duur voor een maandje, maar ach ik ben veel te nieuwsgierig haha! Mijn email-adres is: adjara(at)msn(dot)com

  Veel liefs!

 7. Wooh wat een supergave lenzen op de site zeg!!! Ik heb al eens even rondgesnuffeld en er zitten zeker leuke tussen! Vooral de Nederlandse vlag met Koninginnedag ofcourse!
  Mijn yt= legendjenny op facebook Jennifer Elshof
  xxx

 8. Geen idee hoe dat werkt met YouTube, maar voor de rest heb ik aan de voorwaarden voldaan.

 9. Supergave winactie, ik doe zeker mee! Ik kom bij jou via YouTube, daar volgde ik je al op. Ik heb je snel gevolgd op Bloglovin en de post geliked!
  Nu duimen dan maar! xoxo

 10. ik kan nergens vinden hoe je moet liken op bloglovin. Iemand die me dat uit kan leggen? :)

 11. Hee, superleuke win actie.
  Ik mocht ze nooit hebben van mijn ouders maar vind het zo mooi!

  Wat heb ik gedaan:
  -Je artikel geliked / en ik volg je op bloglovin ( wilde dit op mijn telefoon doen maar dat ging niet.)
  – Je facebook pagina geliked. Mijn naam staat in het vakje email.
  Je gevolgd op twitter en de tweet verstuurd. https://twitter.com/kusjeslindsay/status/263347946886664192
  -Geabonneerd op je youtube kanaal. zelfde email adres. maar dan in plaats van hotmail.com gmail.com.

  Liefs, Lindsay

 12. IK doe mee heb je gevolgd en heb je facebook account gelikt echt super leuke winactie!

 13. Wat een leuke actie, ik doe graag mee.
  Ik volg je via Bloglovin en heb het artikel geliked.
  En ook liker geworden van je Facebook pagina.

 14. Leuke winactie!
  Alles geliked & gevolgd. Lijkt me super vet om een keer andere kleur iris te hebben! Ik zou dan denk ik blauw doen (ik heb donkerbruine ogen van mezelf) =)

 15. Ik volg je op bloglovin, heb het artikel geliked en ik ben geabbonneerd op je youtubekanaal! Dat is overigens met mijn gmailadres.

  Echt een superleuke winactie dit!

 16. Dit lijkt me zo ontzettend leuk! Ik volgde je blog al een tijdje maar ik heb je nu pas ge-add op mijn bloglovin (ik zit daar eigenlijk niet zo vaak op :D)
  Mijn emailadres is ansoanso(at)hotmail(dot)be
  het staat ook in het vakje ’email’

  (PS: het is .be en niet .com!)

  Groetjes!

 17. Ik doe zeker mee! Ik heb volgende week een halloween feestje en kleurlenzen zouden daar supergaaf voor zijn! Ik like je op facebook en volg en like je op bloglovin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//