Advertorial: Minimumloon2013.nl Weet Jij Al Wat Je Gaat Verdienen?

Het minimum(jeugd)loon gaat elk half jaar weer met een klein percentage omhoog en dat is goed nieuws voor de leeftijdsgroep waar ik ook nog tot behoor, de minimumjeugdloners. Tot je 23e jaar verdien je elke keer als je jarig bent geweest weer wat meer per uur. En dat is mooi meegenomen, zeker als je merkt dat alles steeds net wat duurder wordt in de winkels! Mensen ouder dan 23 krijgen te maken met het normale minimumloon. Simpel uitgelegd is het minimumloon het loon wat je overal, waar je dan ook werkt, minimaal zou moeten verdienen per uur. We willen natuurlijk niet voor niks werken dus daarom is het wel fijn dat er zulke regeltjes zijn hier in Nederland.

Het minimum(jeugd)loon van 2013 is laatst bekend geworden. Alles daar over kun je lezen op Minimumloon2013.nl, een super handige site waar je alles te weten kunt komen over wat het minimumloon en minimumjeugdloon is en waar je ook een handig rekenhulpje hebt die voor jouw berekend hoeveel je minimaal volgens de regeltjes per uur zou moeten verdienen, gezien je leeftijd. Soms ligt je loon als je een (bij)baan hebt wel ietsjes hoger dat het minimumloon en dat is alleen maar mooi meegenomen als werknemer zijnde.

Een kenmerk van het minimumloon is dat deze 2 keer per jaar wat omhoog gaat. Daarnaast kun je dus met behulp van Minimumloon2013.nl checken of jouw werkgever je wel echt genoeg betaald per uur als je het vermoeden hebt dat er iets niet klopt. Ook kun je natuurlijk gewoon voor de lol eens een kijkje nemen hoeveel je bijvoorbeeld verdiend als je 15, 18 of 23 bent. Altijd een leuk vooruitzicht om te weten dat als je jarig bent geweest of bijna jarig bent, je er gewoon lekker op vooruitgaat zonder dat je er iets extra’s voor hoeft te doen op je werk!

Het is natuurlijk nog wel eventjes wachten tot het alweer 2013 is. Wil je weten wat je op dit moment zou moeten verdienen? Neem dan een kijkje op Minimumloon2012.nl!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt dit keer kans op een set kleurlenzen naar keuze!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Advertorial: Minimumloon2013.nl Weet Jij Al Wat Je Gaat Verdienen?”

  1. Heey Femke, jij werkt toch bij de C&A?
    Want ik heb laatst gesolliciteerd en ben toen aan genomen en ik vroeg me af wat je per uur verdient als je 16 jaar bent?
    Ik heb het namelijk niet durven vragen tijdens het gesprek.

  2. Handig. Ik werk via een uitzendbureau dus alles is voor me uitgerekend. Ik word 11 november 24. Ik werk 36 uur per week bij de ING.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//