Nails – White, Copper & Rose Gold.

DSC_4044 notd

Vandaag weer eventjes een nagel artikel online! De laatste tijd ben ik weer wat meer into nailart aan het raken, met resultaat nagels als deze :D

Voor deze nagels heb ik 3 lakken van Catrice gebruikt, waaronder een bruinige koper glitterlak, een witte basic lak en een peachy tint (welke trouwens mijn nagels akelig hard gestained heeft). Ook gebruikte ik wat losse glitter in verschillende kleuren en formaat welke ik ook eens in een grote set bij bornprettystore gekocht heb. Vergeet trouwens niet een goede base en top coat te gebruiken ;) Een extra laag base coat was denk ik wel handig geweest gezien de peachy lak alsnog mijn nagels doordringt heeft >.<

DSC_4046 notd


//Hi everyone! Lately I’ve really gotten back into nailart again with a pretty nail design like this one as a result. I have used a few different sized and coloured nail glitters which I once bought as a big set from bornprettystore. First of all, please make sure to use a good base coat, the peachy polish actually stained my nails pretty badly! >.< For all the other polishes I used all Catrice ones, one white, a peachy one and a glittery polish in a brownish copper colour. Don’t forget to really press in the glitter and to add a good amount of topcoat to seal it all in.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Nails – White, Copper & Rose Gold.”

    1. Dankjewel :D Meestal is het geen voor bedacht idee, maar pak ik wat kleuren die me op dat moment mooi lijken en begin ik gewoon haha ^^

    1. Ik soak het er altijd af :D Wattenschijfjes door midden knippen, doordrenken met wat remover. Deze wikkel je om je vinger met een stukje aluminium folie en dat laat je dan 5 tot 10 minuutjes zitten. Works like a dream :3 Daarna wel ff goed met een olie op je nagelriemen en je bent weer good to go :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//