Look – Urban Gold Mine.

DSC_4080 copy small

Deze look heb ik eigenlijk als eerste gemaakt op mijn bestie Iris, maar ik had echt zin om diezelfde look na te maken op mijn eigen gezicht aangezien ik gek ben op op goud en paars bij elkaar.

DSC_4085 copy small DSC_4091 copy small

Ik heb sowieso mijn favoriete Rimmel foundation gebruikt, maar daar over heen mijn Essence setting powder en hema bronzer. Een beetje Catrice highlighter en je bent al klaar met de basis! Voor de lippen heb ik een beetje licht roze lipstick van Essence gebruikt. Voor de wenkbrauwen heb ik een heel simpel Essence wenkbrauwpotloodje en browgel gebruikt. Op de ogen mijn Essence eyeshadow base en het UD electric palette plus het UD XX Vice ltd palette. Voor de diepe zwarte tint heb ik een matte zwart gebruikt uit het Sleek Curacao palette en als laatste een Essence liquid liner en mascara. Oh en een peggy sage oogpotlood op de waterlijn ;)

DSC_4081 copy small DSC_4082 copy small

//Hi everyone! Originally I created this look on my best friend Iris, but since I really love gold en purple together, I wanted to recreate it on my own face ;) Mostly I used really budget Essence products, but for the eyes I used 2 of my fave Urban Decay palettes. If you’re curious to see what other products I have used, please feel free to click on the products listed above in Dutch ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Look – Urban Gold Mine.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//