Nails – Dance Baby :3

notd femketje

Even een snelle NOTD post tussendoor van mijn pre-ingekorte nagels. Ik vind deze China Glaze kleur met de naam Dance Baby zoooo damn pretty en super girly, dat ik ‘m alsnog even online wilde gooien ;) Oh en excuser moi dat de foto ietsjes wobbly en bewogen is, hij is ook super snel net voordat ik moest werken gemaakt in slecht licht wat alsnog de kleur natuurgetrouw laat over komen :’) Shit happens people!

Ik gebruik altijd dezelfde basecoat *of in ieder geval de laatste 8 maanden or so…* en dat is de Essence gel base coat. Als topcoat heb ik gekozen voor de Quick Dry & High Shine topcoat van Catrice. Deze droogt trouwens echt snel, dus dat is een pluspunt voor wanneer je je nagels wel echt MOET doen maar ook echt geen tijd hebt!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Nails – Dance Baby :3”

  1. Wat heb jij mooie lange nagels! Super mooi kleurtje ook, ik zou mijn nagels wat meer moeten lakken, ik heb gewoon geen geduld om het te laten drogen haha!

    1. Thanks :) Ik doe er eigenlijk niet zo erg veel aan los van het altijd gelakt te hebben ^^ Het groeit gewoon vanzelf :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//