Vichy – Mineralizing Thermal Water Spray #YouMakeMeStronger!

DSC_4161 vichy mineralizing thermal waterEnige tijd geleden ontving ik deze joekel van een spray met Vichy Mineralizing Thermal Water. Een spray welke zo ontzettend veel doelen heeft, dat het voor iedereen bruikbaar is.

In de video hieronder even wat snelle visuele info over het product.

Het is een thermaal water wat verschillende mineralen bevat welke o.a. het herstel van de huid versnellen. #YouMakeMeStronger! is het hele concept rondom deze spray, want dit watertje is niet alleen super fresh, maar ook nog eens huid versterkend! De spray kan gebruikt worden als verfrisser tussendoor, om je huid te reinigen, als setting spray over je make-up, of bijvoorbeeld als spray om oogschaduws en losse pigmenten goed gepigmenteerd op je huid te krijgen en meteen te setten door middel het op de kwast te sprayen.

Zelf gebruik ik hem als opfrisser op warme dagen, en als extra stapje nadat ik bijvoorbeeld een maskertje op heb gehad, en na het verwijderen hiervan even een extra skin boost nodig heb. Ik moet zeggen: het is een standaard favoriet geworden welke ik bijna dagelijks gebruik!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Vichy – Mineralizing Thermal Water Spray #YouMakeMeStronger!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//