Short Update – Going English!

DSC_4195 update

Ola lieve lezers!

Er was iets waar ik al jaren een beetje mee struggle en dat is het feit of ik nu wel of niet full on in het Engels zou gaan bloggen en video’s maken. Tot afgelopen 2 weken ik ineens zoiets had van fuck it, ik ga het gewoon doen :D

Dus bij deze: een korte update video over het hoe en wat, wat betreft mijn blog en youtube kanaal. En no worries: hier op femketje.nl gaat niet erg veel veranderen. Er zal alleen vanaf a.s. maandag 29 augustus onder elke post een korte samenvatting van het artikel in het Engels komen te staan, zodat al mijn lieve followers en subscribers world wide mijn artikelen kunnen lezen :)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Short Update – Going English!”

  1. Op mijn blog zal het sowieso Nederlands blijven, met een korte Engelse samenvatting bij elk artikel :) Mijn blog blijft toch echt mijn 100% Dutch baby haha :3

  1. Ja he :D Manlief was me al langere tijd aan het pushen om het gewoon te doen, en steeds had ik zoiets van nahh… maar denk dat het wel een goed idee is :3 En dan vijzel ik meteen mijn Engels weer terug op na alweer 4 jaar afgestudeerd te zijn ^^’

 1. Ik was wat huiverig.
  Ik ben namelijk twee talig opgevoed en kan daardoor wat huiverig reageren als nederlandse vloggers ineens engels gaan praten omdat het vaak heel slecht klinkt.
  Maar in dit geval
  Damn Babe, You Are An Natural

 2. Gaaf! Ik heb soms ook de struggle of ik nou Engels of Nederlands moet doen. Ik ben heel benieuwd maar je Engels klinkt heel natuurlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//