Freedom – Innocent Pro 32 Eye Collection Palette.

DSC_3947 innocent collection

De titel van dit artikel is pretty lang als je het mij vraagt. Maar vandaag review ik dus het 32 kleurige Innocent palette van Freedom Make-up London (aka Freedom for short). Benieuwd naar swatches en een eerlijke mening van een make-up lover, lees dan snel verder ;)

DSC_3975 copy small

Hierboven alvast 1 van de looks die ik met dit palette gemaakt heb… Ze blenden zo makkelijk en snel in elkaar <3

Laat ik het maar kort houden want als ik eenmaal begin over dit palette kan ik niet meer stoppen. Hij is gewoon te pretty en echt op mijn lijf,.. of nouja, gezicht geschreven. De verpakking is vrij simpel maar voor mij erg herkenbaar voor het merk. Het enige nadeel vind ik dat de naam van het palette klein op de achterkant staat, maar dat is wellicht een kwestie van wennen. Alle kleuren hebben trouwens ook een naam, maar dat doorschijnende velletje waar de namen op staan heb ik per ongeluk niet gefotografeerd. SHAME ONE ME….. Nu ff snel een reeks foto’s met swatches. Deze zijn overigens allemaal op de naked skin geswatches, zonder primer en 1 swipe per kleur.

DSC_3949De bovenste rij (van links naar rechts) heeft wat lichtere tinten welke op mijn huid wegvallen. Toch komen ze op een goed geprimed ooglid wel erg goed over en zijn ze prima als transitie kleur of als matte highlight.

DSC_3951De tweede rij heeft ook weer wat lichtere tinten die zonder primer wat wegvallen, maar de rest is echt prima. Zeker wanneer je in je achterhoofd houdt dat het maar 1 swipe is.

DSC_3952De derde rij is stiekem mijn favoriete rij met de rossige burgundy tinten, welke ik trouwens ook in bovenstaande ooglook gebruikt heb.

DSC_3955De vierde en laatste rij heeft, again, weer wat minder opvallende matte huidskleurtjes, maar ook een gorgeous roest kleur een een shimmery diepe gouden tint.

Ik heb zelf dit palette gescoord bij KV enige weken geleden, voor een prijs van zo’n €6 als ik het me goed herinner. Voor een mooi basic palette vind ik het een ontzettend goede prijs. Zeker wanneer je ziet dat op veel webshops en andere sites prijzen staan van ongeveer het dubbele of meer. Het palette bevat dus 32 tinten, warme kleuren en koelere. Evenals matte, shimmery, metallic en zelfs een glitterige zwart welke prachtig is voor een full on glam smokey eye.

Ondanks dat er ook wat matte huidskleurige tinten tussen zitten welke als single swatches niet goed over komen, zijn die wel erg handig als transition kleur of als matte highlighter onder het wenkbrauw bot. Gebruik een goede primer en ze shinen like Lucy’s diamonds in the sky… maar dan op je oogleden ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Freedom – Innocent Pro 32 Eye Collection Palette.”

  1. Zat al te denken, wat is KV, maar het is waarschijnlijk Kruidvat :’) Mooi palette en zeker voor de prijs! meer dan genoeg kleurkeuze :D

    1. Haha het is een hele goede vraag zelfs! Een transition kleur is een kleur die je tussen 2 andere tinten in gebruikt om het mooi over te laten lopen en makkelijk te blenden :)

  2. Ik heb laatst ook een palette van dit merk gescoord en ben er wel over te spreken. Prijs/kwaliteit is goed! Mooie ooglook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//