Look – Eye Of The Needle.

DSC_3984 copy small

And you’re locked inside my heart
And your melody’s an art
And I won’t let the terror in, I’m stealing time
Through the eye of the needle.

Oeff, ik hou van Sia, al sinds 2004. Deze look heb ik gemaakt tijdens een aantal van haar albums terwijl ik wat nieuwe producten aan het uittesten was. Soms raak je gewoon helemaal inspired door muziek in je make-up :D

DSC_3967 copy small DSC_3975 copy small

DSC_3968 copy small

Gebruikte producten:
Voor de flawless face gebruikte ik de Nivea aftershave balm als primer, met daar over heen mijn favoriete Rimmel foundation. Deze heb ik geset met mijn all time fave Essence setting powder. Om ietsjes kleur terug in het gezicht te krijgen gebruikte ik mijn oude vertrouwde HEMA bronzer. Deze is helaas niet meer te krijgen maar Catrice heeft vaak collecties waar zelfde soort matte bronzers voor bleke huidjes in terug komen. Op de jukbeenderen een gorgeous glow met de Catrice highlighter.

Voor de wenkbrauwen ging ik aan de haal met een Essence brow pencil in blonde, met daarover een dun laagje wenkbrauwgel, ook van Essence in de blonde kleur. De ogen zijn gemaakt met als eerst een goede basis van Essence, een liquid liner van Essence en het Innocent Pro 32 Collection palette van Freedom Makeup. OMG ik hou van dat palette, de kleuren zijn to die for :D (review hier van komt binnenkort nog online) De ogen zijn done met een laagje Essence mascara. Om het geheel af te maken wilde ik een donkere tint on the lips om het alvast wat herfstig te maken. Ik koos voor Teddy Bear van mijn Lime Crime dupe stash.

DSC_3959 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Look – Eye Of The Needle.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//