Look – Rose Gold.

dsc_4298-copy-smallI can’t help myself maar ik ben verslaafd aan alles wat rose gold is. Het begon allemaal met mijn nieuwe telefoon en langzaam aan wil ik ALLES in rose gold ;)

Vandaag een look welke ik droeg tijdens mijn ouders hun 40 jarige huwelijk jubileum. De foto’s zijn ook na al zo’n 8 uur dragen schoten, zegt genoeg over de houdbaarheid van de producten lijkt mij!

dsc_4304-copy-small dsc_4312-copy-small

Sowieso ging ik weer voor de nivea balsem als primer, mijn vertrouwde rimmel foundation en essence setting powder. Als contour en highlight pakte ik het NYX palette er bij. De lippen hebben een laagje van een roze essence lipstick met daar over heen dezelfde rose gold schaduw uit het UD naked 3 palette. Ook voor de ogen gebruikte ik alleen maar het naked 3 palette, en natuurlijk de essence primer. Mascara was zoals gewoonlijk van essence, evenals de waterproof liquid liner. De wenkbrauwen aangezet met een essence wenkbrauw potloodje en je bent helemaal good to go!

dsc_4299-copy-smalldsc_4317-copy-small


Hi guys and dolls! Lately I’ve been obsessed with everything rose gold. It all started with my new rose gold phone and now I want my whole life to be in that colour ;) But for today’s look I wanted to show you the look I wore all day long when my parents had their 40th wedding anniversary. I actually shot this look after wearing it for over 8 hours already, so you can guess the products have a really good longevity.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Look – Rose Gold.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//