Happy Bday To Me!

10

Ola lieve lezers! Ik wilde even snel een update plaatsen omdat er vandaag los van dit artikel geen andere post online zal komen. Ik ben vandaag namelijk jarig! Ik word alweer 26… oftewel voor de tweede keer 25 ;)

Binnenkort komt er een nieuwe winactie online om mijn bday te vieren, maar ook om het 6 jarige bestaan van femketje.nl te vieren <3 Voor vandaag hou ik het verder lekker rustig, ik vier mijn verjaardig dit jaar ook niet echt los van uit eten gaan met Roy. Later deze week komen er wel weer gewoon posts online dus…. to be continued!


Hi everyone! Apart from this post there will be no beauty related post online today because it is my 26th birthday! I’m just taking it easy for today and won’t really be celebrating it other than going out to dinner with Roy <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Happy Bday To Me!”

  1. Happy Birthday!!!!! Ik ben ook 26 jaar, dus ik moest ook erg lachen om het zinnetje dat je 2 keer 25 jaar geworden bent. 25 jaar klinkt toch op één of andere manier beter. Haha
    Fijne dag vandaag!!!

  2. Ik had je al gefeliciteerd op Facebook en Instagram, maar ik zal het hier nog een keer doen: Gefeliciteerd! Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//