Sexy Vampire Look – Gastartikel Op DoorMariska.nl

dsc_4471-vampire-femketje

Vanaf vandaag zal ik elke eerste woensdag van de maand een beauty gerelateerd artikel posten op doormariska.nl! Eerder deze week contacteerde Mariska me met dit voorstel en aangezien ik haar blog ook al forever volg en ook 1 van de andere gastbloggers al langere tijd ken vanuit het bloggen, was ik natuurlijk super excited!

Benieuwd naar meer foto’s en naar het hoe en wat ik deze look gemaakt heb, neem dan snel ff een kijkje op haar blog <3
dsc_4465-vampire-femketje

dsc_4461-vampire-femketje


Hi guys and dolls! From today on I will be posting beauty related posts on every first Wednesday of the month on doormariska.nl! Earlier this week she contacted me that she would like me to work with her, and since I have been following her for AGES I was super excited to do so every month! If you want to see more shots and want to know how I made this sext vampire look, please go ahead and read the full article on Mariska’s blog!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Sexy Vampire Look – Gastartikel Op DoorMariska.nl”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//