Look – Midnight Fireworks.

DSC_4120 copy small

Hi ik ben Femke en ik heb een zwak voor donkere smokey eyes. Vandaag dus weer een lekkere diepe smokey look met een blauw duochrome liner wat een effect als vuurwerk geeft :D

DSC_4116 copy small

De look heeft een simpele basis welke ik eigenlijk altijd wel doe: Rimmel foundation, Essence wenkbrauw potloodje, mascara en setting powder. De smokey-ness is gemaakt met een matte palette van Freedom make-up London, deze moet ik nog reviewen dus to be continued ;)

De duochrome liner is er eentje van Essence met de naam Blue Heaven. Ik geloof dat ze officieel de crystal eyeliners worden genoemd, maar durf niet te zeggen of ze nog te verkrijgen zijn op dit moment. Om alles af te maken knalde ik nog een blauwe Essence mascara op de onderste wimpers en een simpele nude Essence gloss.

DSC_4124 copy small


//Hi, I’m Femke and I have a huge weak spot for dark smokey eyes. Todat in this look I applied a super simple base which I apply on almost every look I post lately. The smokey look is sparkled up with an Essence duochrome eyeliner and some cool blue mascara on the bottom lashes. A simple nude gloss and you are smokey as hell ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Look – Midnight Fireworks.”

  1. Wauw wat een mooie look! Staat je ook super. Je ogen springen er echt uit. Zelf heb ik nogal diepliggende ogen waardoor smokey eye niet staat, maar bij anderen vindt ik het er wel altijd mooi uit zien!

  2. Mooi weer hoor! Ik heb dat matte palette ook, ik was er zeker wel over te spreken! ben benieuwd wat jij er van vindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//