Foto Op Hout Review – Beauty Room Decoration!

dsc_4252-foh

Vandaag review ik even iets anders dan een make-up palette, blush of lipstick. Ik mocht namelijk een foto op hout laten maken ter review. Aangezien ik nog een hele lege wand heb in mijn beauty room heb ik besloten om een super leuke en toepasselijke afbeelding te laten drukken!

Even wat basic info: Ik heb zelf deze bestelling gedaan bij FotoOpHout.nl, welke een dochteronderneming is van CanvasCompany.nl. Ik heb er al eerder ervaringen mee en allemaal eigenlijk super positief. Snelle service en het maken van je bestelling is echt easy breezy lemon squeezy ;)

Je kunt uit meerdere houtsoorten, groottes en finishes kiezen. Zelf heb ik gekozen voor vuren hout met white wash finish (hierdoor zie je de houtnerven niet heel goed door de lichtere kleuren van je foto of afbeelding terug), met een ophangsysteempje en als afmeting 30 bij 40cm. Een mooie formaat plaat dus! De dikte van het hout is trouwens 2cm en de naden tussen de planken zullen altijd zichtbaar blijven.

dsc_4256-foh

Aan de zijkanten en achterkant zie je wel echt dat het om legit hout gaat. het zijn 4 losse planken die aan de achterkant met een andere plank aan elkaar bevestigd zijn. Je kunt trouwens ook kiezen of je de planken verticaal of net als ik, horizontaal wil hebben. Het ophangsysteem zit er los bij, deze kun je op elke gewenste plaats monteren en je bent ready to go! Zelf moet ik nog even manlief met puppy oogjes aankijken om in de betonnen muur 2 gaten te boren en schroeven in te draaien, en dan kan ik deze awesome plaat ophangen :D

De kosten voor een foto op hout verschilt heel erg per bestelling. Het heeft te maken met het soort hout, de afmetingen en de finish. Verzendkosten vallen overigens ook best mee, maar zijn er zeker wel (6,95 in mijn geval) i.v.m. het gewicht van de planken. Kijk voor meer informatie even op de site ;)


//Hi everyone! Today I have a somewhat different review. No make-up palette, blush or lipstick, but a photo printed on wood which I was able to try out via FotoOpHout.nl. I didn’t want a real photo since I already have lots of them in my beautyroom. But I do have an empty wall so I chose a cute quote to sparkle up my wall ;) It really is of great quality, a decent wood kind and white wash finish <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Foto Op Hout Review – Beauty Room Decoration!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//