(+Winactie) La Faja Latex Waist Trainer! GESLOTEN/CLOSED!!

dsc_4278-lafaya-waisttrainer

Ola lieve lezers! Vandaag heb ik weer een nieuw fashion gerelateerd review artikeltje met aan het einde nog een winactie. Benieuwd naar de La Faja latex waist trainer en mijn ervaringen er mee, lees dan snel verder!

Ik ga maar meteen met de deur in huis vallen, hieronder een zonder en met waist trainer foto. Ik wilde eigenlijk full on glam in lingerie gaan, maar manlief besloot dat hij dat niet zo’n chill idee vond, dus als respecterende echtgenote heb ik het maar met shirt en chill broekje aan gedaan ;)

dsc_4265-waisttrainer

Op zich heb ik een prima zandloper figuur met een gezond BMI, maar toch merkte ik wel verschil toen ik de latex waist trainer droeg onder een strak jurkje. Het maakt alles gewoon net wat strakker, egaler en gewoon perfect. Wanneer je zoals ik van jurkjes hou en stiekem vanuit een bepaalde onzekerheid toch wat vaker voor de wat losser vallende items ga i.p.v. de strakke body con dresses (die juist zoooo gorgeous zijn!), is een waist trainer dragen echt een uitkomst. De waist trainer is eigenlijk op elk moment van de dag te dragen en helpt bij het langere tijd dragen zelf bij het afslanken!

De waist trainer die ik heb mogen ontvangen heeft 3 rijen met haakjes, net zoals bij je bh of bijvoorbeeld een corset. Mijn tip is om als maat wel wat ruimer te gaan, dit is me ook aangeraden aangezien de waist trainers wat klein vallen. Normaal gesproken heb ik als maatje altijd S, maar voor deze waist trainer ben ik voor een M gegaan na alles goed te hebben opgemeten. En dat was maar goed ook want ik zat al op het middelste rijtje haakjes! Nog een tip: wanneer je de waist trainer om doet kun je het beste vanaf onder beginnen met de haakjes vast te maken, dan hook je jezelf echt goed in de waist trainer en hoef je niet moeilijk te doen met jezelf er in te wurmen ;) Mocht je trouwens nog wat extra ervaringen waist trainer willen lezen kun je altijd even op de site kijken.

Nog even wat basic info: Ik heb deze La Faja latex waist trainer ter review mogen ontvangen. Ik ben sowieso een pro natural body girl en zou nooit iets aanraden als ik er niet achter zou staan. Zelf ben ik wel fan van deze waist trainer, het is een ideaal middel om ff snel in te schieten wanneer je een strakke outfit aan doet voor bijvoorbeeld een fancy feestje of etentje (en wie wil er nou niet fit en tight as a whistle uit zien!?). en no worries, de waist trainer zit erg comfy!

De waist trainer is dus van latex gemaakt, mocht je hier een allergie voor hebben durf ik niet te zeggen wat deze met je doet. De waist trainer is gemaakt van natuurlijk latex. De prijs voor de waist trainer die ik heb ontvangen is normaal 69,99 euro, maar is nu afgeprijsd naar 49,99 euro.


En nu het leukste van deze post: Ik mag eenzelfde La Faja latex waist trainer weggeven aan 1 van mijn lezers! Het enige wat je hoeft te doen is een comment achter te laten (met een geldig emailadres) waarom je mee doet en mijn blog via Bloglovin te volgen!
Natuurlijk mag je ook altijd meerdere stappen doen voor meer winkansen, zoals het volgen van de FB pagina van LatexWaistTrainer.com mijn IG, Twitter, Youtube en FB pagina. Vergeet deze niet te vermelden in je entry comment! :) De winnaar zal via random.org gekozen worden!

De winactie loopt 2 weken vanaf nu (14 september) en eindigt dus om 00.00 uur 29 september 2016. Succes!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

48 thoughts on “(+Winactie) La Faja Latex Waist Trainer! GESLOTEN/CLOSED!!”

 1. Oh, wat leuk! Ik ben best wel onzeker over mezelf en merk dat ik me door mooie lingerie vaak al een stuk beter in mijn vel voel. Daarom zou ik hem graag winnen!

 2. Dat ziet er goed uit zeg, wat een behoorlijk verschil toch wel! ;)
  Helaas zelf ook wel wat wensen qua uiterlijk/figuur maar ben opzich ook wel tevreden, beter kan altijd hahah
  Ik doe graag mee., misschien voel ik me dan net iets zekerder over mezelf als ik hem aanheb!
  Groetjes

 3. Lijkt me leuk om jurken te dragen, voor een slankere taille. Dat is een prachtig schoonheids ideaal! xxxxx Lisa

 4. Leuk! Ik reageer verder nooit, maar nu wel even een gokje wagen!
  Een waist trainer lijkt me handig om tijdens een feestje of avondje uit te gebruiken! Dus ik doe graag mee ;). Volg je ook op Bloglovin!

 5. Wooww dat is gaaf… Ik zou graag willen winnen.. Misschien dat ik me dan net iets zekerder ga voelen

 6. Oh damnnn latex! Wat jammer nou, ben ik allergisch voor. Na een fiasco met wimperlijm durf ik het niet meer aan.
  Ik zie diverse resultaten met deze waist huppeldepups… Echter ik ben altijd bang dat op een gegeven moment alles weer dubbel en dwars terug schiet… You know…

  1. Ja dat durf ik niet te zeggen, ik draag hem zelf alleen af en toe voor een specifieke gelegenheid… Denk wel dat er wat meer reviews daarover terug te lezen zijn op de site zelf :)

 7. Omdat ik zelf de afgelopen tijd wel redenlijk wat bijgekomen ben. Dit is iets wat ik echt wil proberen, het zo er zoveel beter uitzien. Ik kan dan weer vol zelfvertrouwen t-shirtjes aan. PS. Ik haal echt leuke ideetjes en nieuwtjes uit je blog. X-jes

 8. Wat een leuke win actie nicht! natuurlijk doe ik mee. Ik volg je op Twitter, Bloglovin, Instagram, Facebook en Youtube! xx

 9. Ik loot ook graag mee.
  Sinds een klein jaartje heb ik toch wel een klein buikje en in sommige outfits zal het zeker beter staan.

 10. Super leuke winactie, ik denk al een tijdje na om een waisttrainer aan te schaffen want het schijnt dat als je deze om doet met sporten het effectiever werkt? Ooit gelezen op internet en laatst zei een vriendin (die er ook een heeft) het ook weer… en dat zou toch fijn zijn! Ik bedoel dubbel plezier. Zowel nu als in de toekomst ;)
  Ik volg je op bloglovin, Facebook en instagram en ik dacht ook youtube :)

  Liefs Tessa,

 11. Gaaf ding! Al heb jij dat echt niet nodig hoor :D Ik doe zeker mee!! Ik volg je al overal, maar dat weet je wel :P
  Ik heb zoiets echt nodig, omdat ik altijd al stevig ben geweest en moeilijk afval. Ik schaam me voor mijn buik :$

 12. Oeh, dat ziet er chill uit! Naast dat het erg fijn is om mn buikje wat te verbergen, helpt het denk ik ook met mijn rugpijn! Als ik soms een lange dag moet staan kan het een uitkomst zijn. Nu gebruik ik soms een corset maar dat is wel erg rigoureus xD
  Ik volg je volgens mij op instagram, youtube en volgens mij ook twitter..

 13. Hoiii femke,
  Ik doe mee omdat ik heel graag wil winnen. Ik heb dit nog nooit gehad dus het zou echt leuk zijn als ik de winnaar wordt! Ik volg je via bloglovin en Instagram. Xxx

 14. Wat gaaf! Lijkt me erg fijn onder een strak jurkje of shirtje!
  Ik doe graag mee en volg je op Bloglovin’ en Twitter!

 15. Leuk en mooi zeg!!! Ik heb best een aantal mooie jurkjes voor mijn werk waar ik me onzeker in voel, dit zou daar echt ideaal voor zijn! (en manlief zou het denk ik ook niet verkeerd vinden ;-))
  (ik volgde je natuurlijk al op instagram en bloglovin onder liesvan88)

 16. Ben al een tijdje erg nieuwsgierig naar een waist trainer maar nog niet tot actie over gegaan. Dit is een mooie gelegenheid om het eens te proberen. Hopelijk word ik er wat zekerder van en durf ik iets strakke kleding aan.
  We zullen het zien. Ik volg je op Bloglovin en geloved, daarnaast gedeeld op G+.

 17. Dat is een extreem toffe winactie!!! Een waist trainer staat al heel lang op mijn verlanglijstje, dus ik doe heel graag mee.
  Ik heb alle stapjes gedaan.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982, YT & BL Tamara TS)

 18. Heel erg mooi, ik doe graag mee.
  Ik volgende je al op social media.

  Groetjes Anneliese

 19. Heel leuke actie!
  Ik ben zelf erg benieuwd naar de winactie en ben vooral heel erg benieuwd naar de stevigheid ervan. Heb zelf regelmatig en sneller last van rugklachten en hoorde geruchten dat de waisttrainer ook versteviging geeft aan je rug!

 20. Ziet er goed uit! Het verschil is niet groot maar je ziet het wel. Ik ben op de goede weg met afvallen, maar die blubber buik zit nog in de weg en krijg ik vast niet plat meer :(
  Ik doe graag mee en heb of had al alles gedaan. Mijn mail staat in het vakje!

 21. Dit lijkt me wel wat. Want deze mama is niet helemaal meer gezegend met een zandloper waist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//