19 thoughts on “Collective Mini Shoplog November 2012 *filmpje*”

 1. Leuk filmpje! Die blush van de hema lijkt me echt prachtig, voor alleen het patroontje zou ik hem misschien al kopen ;)

 2. Leuke aankoopjes! Ik was net naar mijn Kruidvat gesneld maar die hadden de nieuwe collectie van Essence nog niet, bummer haha

 3. hele leuk eaaankoopjes!
  ik had bij kruidvat ook nog naar die twillight le gevraagd, maar zij wist van niets en dacht dat hij dan waarschijnlijk ook niet naar nl zou komen..
  morgen toch maar weer eens kijken of hij er al ligt en anders dinsdag, (“helaas” moet ik maandag werken..) dat paarse lakje moe tik echt hebben!

  1. hmmz >.< nou als 'ie zelfs in zeeland komt dan is het er zeker in nederland XD misschien hadden ze het gewoon nog niet binnen, hier was hij er ook net vanochtend gebracht maar officieel pas volgende week maandag in de schappen!

   1. haha ach ja, ze was er van “overtuigd” dat ze het wel zou weten als hij nog moest komen :P
    ik ga gewoon volgende week nog maar eens kijken. (en hopen dat het paarse lakje nit te snel uitverkocht raakt :P)

 4. Huh? Die shimmer powder.. Is dat niet gewoon exact dezelfde als die shimmer powder die Essence eerder uitbracht? Vampire nogwat heette die..

  1. Haha ja, ik heb ze vanmiddag nog naast elkaar gehouden en de verpakking is zowat identiek maar de poeders zelf zijn wel erg verschillend :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//