5X Essence Pigments.

Het is alweer eventjes geleden dat deze pigments net in de schappen waren gezet en eerlijk gezegd ben ik blij dat ik ze toen niet gekocht heb. Deze pigments liggen nu namelijk goed afgeprijsd in de uitverkoopbakken voor maar €1,00 per stuk (eerst kostten ze €2,59 per stuk). Vandaar dat toen ik ze zag liggen, ook meteen 5 mooie kleurtjes had uitgekozen.

09 Be My Brightsmaid is zo’n kleurtje wat niet in je stash mag missen. Een prachtige shimmery champagne kleur die je met bijna alles wel kunt combineren. Deze kleur is mooi om alleen over je gehele ooglid te dragen maar is ook een perfecte highlighter.

12 Miss Piggy’s Lollipop is echt een girly girl kleurtje, lekker fel roze met een mooie paarsige shimmer in. Deze kleur is echt super goed gepigmenteerd (pas dus op voor fallout als je je foundation al hebt aangebracht).

14 Strawberry Smoothy is een iets zachtere roze en iets makkelijker te dragen dan de ultra felle roze tint 12. Het is een oudroze bijna bruinige tint met super mooie shimmer en pigmentatie.

19 Kiss The Frog is denk ik wel mijn favoriete kleur van de pigments die ik gescoord heb. Echt een prachtige licht groene tint, bijna gifgroen te noemen. Deze pigment bevat een iets goudkleurige shimmer en is super mooi in combinatie met zwart of donkerbruin.

Als laatste 20 Black Sparrow, zoals de naam al doet verwachten een zwarte kleur. Toch lijkt het in het potje iets meer super donker grijs dan echt zwart. Deze pigment bevat zilverkleurige shimmer en is ook een ‘gevaarlijke’ kleur als je je foundation al hebt aangebracht.

Een tip tijdens het gebruik van deze pigments is om ze met een vochtige kwast aan te brengen, dit voorkomt fallout wat beter dan dat je ze droog gebruikt. Ook kun je je foundation, als je deze draagt, het beste naderhand aanbrengen. Op die manier zie je ooglook er super slik uit.

Al met al, ik ben wel blij met deze pigments, de potjes werken fijn en waren goed gesealed.  Daarnaast heb je echt ontzettend weinig product nodig voor een uitgebreide ooglook. Het enige minpuntje kan de fallout zijn maar als je voorzichtig werkt moet ook dat geen groot probleem zijn. Binnenkort ga ik met deze pigments (en blanke topcoats van de action) een aantal gekleurde nagellakjes maken. Ik ben super benieuwd hoe ze daarvoor werken!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt dit keer kans op een set kleurlenzen naar keuze!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “5X Essence Pigments.”

  1. Ik heb zelf ook een aantal van deze pigmenten en ik vind ze bijzonder leuk. Vooral die roze is prachtig op de lippen.

  2. Dat is pas een leuk prijsje haha, maar 1 euro. Ik heb ze zelf ook nog niet gekocht, omdat ik hoopte dat ze in de aanbieding zouden komen. Binnenkort maar even de kortingsbakken checken dan, haha.

  3. Wat gek dat ze al in de kortingsbakken liggen! Hier staan ze nog gewoon in het schap op hun plekje. Lucky you!

  4. Ik heb de knalroze en ik ben er erg blij mee! =) Alleen wel jammer dat ze alweer in de uitverkoopbakken liggen =( Maar ik heb op dit moment zoveel makeup dat ik wel een winkel kan beginnen =P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//