6 thoughts on “Tutorial/How To; Double Winged Eyeliner *filmpje*”

    1. Nou dat is een beetje on hold gezet >.< Roy en ik hadden het een maand geleden al gefilmd maar er is toen iets misgegaan met het geluid. We moeten het dus nog een keer opnieuw filmen maar we hebben er tot nu toe nog geen tijd voor gehad ivm werk en alles! Ik probeer het zo snel mogelijk nog een keertje in te plannen :D (Roy is stiekem een echte kunstenaar als het op make-up komt, lol)

  1. Mooi gedaan! =) Ik ben zelf nog steeds niet goed in het maken van een wing, ik ga te snel trillen en dan schiet ik half uit =( Of de lijn is dik aan het begin. Maarja, oefening baart kunst =)

  2. Handig filmpje! Zelf ben ik echt een kneus met eyeliners, maar als jij het zo doet! Ziet het er best makkelijk uit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//