Onverwachte Beauty: Catrice 610 ASHley.

Een tijdje terug had ik een leuk beauty pakketje gewonnen waar o.a. deze lak van Catrice in zat. Ik had deze lak eigenlijk nooit eerder opgemerkt in het schap (volgens mij is deze nu ook niet meer verkrijgbaar, of anders is hij misschien nog wel in een uitverkoopbak te vinden), maar stiekem is het een prachtig lakje en zeker geschikt voor de herfst.

Nu ik dit typ is het ook echt herfstachtig weer met regen en wind, precies zoals ik het graag zie *herfst-lover-alarm*, althans, zo zie ik het graag als ik niet naar buiten hoef! Dit lichtgrijze lakje is een mooie creamy lak met een glossy finish. De lak dekt erg snel met 1 dikke laag of 2 dunne laagjes en droog ook lekker snel.

Zelf vind ik deze lak perfect voor bijvoorbeeld een basiskleur voor nailart, of is de kleur leuk op te pimpen met een glittertopcoat of andere pretty glitteraccenten. Het is niet echt een opvallend lakje, maar wel een echte onverwachte beauty als je het mij vraagt!

x femketje

PS: Doe ook mee met de nieuwe winactie en maak kans op €50 shoptegoed!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Onverwachte Beauty: Catrice 610 ASHley.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//