Himalaya Herbals Purifying Neem Foaming Facewash.

Hoe lang kan een titel zijn dacht ik toen ik de verpakking las. Ondanks dat is dit een product uit een glosybox van een tijdje geleden waar ik wel erg tevreden over ben. Zelf ben ik nooit zo van de extra facewashes wanneer ik mijn gezicht schoonmaak. Vaak gebruik ik alleen wat water, een scrub en een tonic maar toch vind ik het fijn om deze facewash zo’n 2 keer per week te gebruiken, net voordat ik ga slapen.

De facewash heeft een groenige kleur in de fles, vloeibaar. Maar wanneer je op de knop drukt wordt het vloeibare goedje schuim en heerlijk zacht wanneer je dit op je (net nat gemaakte) gezicht te smeren en in te masseren. Meestal laat ik het na inmasseren een minuutje of 2 zitten en haal het er daarna af met water of een vochtig washandje.

Na gebruik voelt mijn huid echt ultra zacht aan. Ook is dit 1 van de weinige facewashes die mijn huid niet trekkerig maakt maar juist soepel en verzorgd. In de facewash zit o.a. aloe vera verwerkt, een ingrediënt/product wat ik zelf ook vaak gebruik (ik heb een big ass aloe vera plant in mijn woonkamer staan waar ik af en toe stukje van afsnijd wanneer ik een vers maskertje wil maken).

Al met al, deze Himalaya Herbals facewash is een favoriet geworden!  Een fullsize fles kost €6,95 waar je naar mijn mening best lang mee doet.

x femketje

PS: Doe ook mee met de nieuwe winactie en maak kans op €50 shoptegoed!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Himalaya Herbals Purifying Neem Foaming Facewash.”

  1. Dat klinkt goed! Ik hou van zulke facewashes voor in de ochtend. Ik ga eens even kijken waar ik deze eventueel kan kopen :)

  2. Lijkt me een heel fijn product! Aloe Vera vind ik sowieso erg fijn voor mijn huid =)

  3. Ik ben er ook heel tevreden over. Heb mijn trouwe facewash van Dr. vd Hoog lateb staan, en dat blijft voorlopig ook wel zo! *Blij blij*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//