Get To Know Femketje; September 2012.

Ola lieve lezers!

Weer is er een maand voorbij gevlogen voor mijn gevoel. Deze keer wat minder foto’s dan normaal, ik heb dan ook ontzettend veel gewerkt deze maand en ook veel in huis gedaan waardoor tussendoor foto’s maken er een beetje bij in schoot >.<

Mijn ontbijt bestaat tegenwoordig uit vloeibare dingen zoals yoghurt, vla e.d. Vaak vind ik dat alleen zo saai dus gooi ik er altijd wel iets van hagelslag, of zoals dit keer vruchtenhagel door.

Timmi claimde meteen mijn handtas weer toen Roy en ik terug kwamen van een trouwreceptie.

In mijn (weinige) vrije tijd deze maand heb ik toch nog wat shoots gedaan, zie hier 1 van de shoot previews :3

Aangezien ik volgende week zaterdag jarig ben wil ik het wel goed vieren en vooral op een leuke manier. Met dit spel, waar ik trouwens al een demo van lamgespeeld heb, gaat dat zeker lukken!

Na een redelijk lange en super goed gelukte no buy van 1,5 – 2 maanden eindelijk weer eens ff geshopt, on a budget dat wel.

Mijn favoriete lunch atm, een vers afgebakken broodje met kaas, ham en augurk, nommm!

Het pakketje wat ik deze week in de post kreeg, de nieuwe Essence LE die niet naar Nederland kwam had Laurence heel lief voor mij gehaald en verstuurd! <3

Tot zover weer deze maand’s Get To Know Femketje. Ik hoop dat ik volgende maand wat meer foto’s heb, dat zal denk ik ook wel gezien mijn upcoming verjaardag!

x femketje

PS: Doe ook mee met de nieuwe winactie en maak kans op €50 shoptegoed!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Get To Know Femketje; September 2012.”

  1. Leuke foto’s! Die foto’s van Timmi in dat tasje is zo leuk! Vooral hoe hij er bij kijkt, cute! =D En vruchtenhagel is jammie =D

  2. Ik ben echt jaloers op het pakketje dat je toegestuurd hebt gekregen met de Essence LE-collectie die niet naar Nederland komt. De foto van de shot is heel erg mooi! Knap!!

  3. Wauw ik ben echt eventjes helemaal stil van je preview op je foto shot! Ik vind dat je altijd zo mooi overkomt in foto’s! Ik doe het je niet na :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//