Shoplog – I Got A Little Crazy….

Soms moet je gewoon even gek doen en los gaan in het kruidvat. Zeker wanneer het de 1+1 gratis actie is op alle nagellak en make-up :3

shoplog 24juli2015

Ik had sowieso nieuwe nagellak remover nodig want gisteren heb ik het laatste restje opgemaakt. De paniek sloeg toe dus nam maar meteen 4 potjes mee :D Verder wat topcoats en basecoats, die kan je nooit genoeg hebben. Mijn 2 favoriete Essence mascara’s welke ik als combinatie gebruik, werkt super fijn! Hier zal ik binnenkort nog wel even een blogpost over maken.

Verder nam ik nog 2 Essence gel lakjes mee en de gehele Catrice Luxury Vintage collectie belande ook snel in mijn mandje toen ik las dat het een satin matte finish zou hebben. Ook nam ik nog wat korting goodies mee welke uit het assortiment gaan zoals de 4 crystal eyeliners, en nam ik ook een browgel mee, om zomaar eens uit te proberen. Als laatste een highlighter in potloodvorm van Essence, ben benieuwd of deze lekker op de waterlijn zal werken of meer voor onder de wenkbrauw bedoeld is :)

Een berg nieuwe goodies om te swatchen en te testen dus! Hebben jullie ook al gebruik gemaakt van de 1+1 actie?

x femketje

PS: ik heb gelezen dat je de actie maar op maximaal 10 stuks mag gebruiken, ik heb in mijn kruidvat filiaal wel gewoon alles met de korting meegekregen, afgezien van een aantal producten die al met 50% korting uit het assortiment gingen…. Je kunt ook altijd in gedeeltes afrekenen in groepjes van 10 producten ;) Daar kunnen ze niet moeilijk over doen bij de kassa!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Shoplog – I Got A Little Crazy….”

  1. De nagellak ziet er erg mooi uit. :) Ik koop zelf bijna nooit meer iets en als ik het wel doe zul je net zien dat het niet tijdens zo’n actie is, jammer. :P

    1. Ik leef voor zulke acties, ben echt een zuinige zeeuw en sla ff door als ik de mooiste items voor weinig geld kan scoren ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//