Photo Of The Week: Rainbow.

Foto uit de indoor shoot van november 2011. Voor de look was vooral het Sleek Curacao palette gebruikt en een simpele Essence liquid liner. Een licht getinte lipbalm en nog een mascara die ik me zo snel niet kan herinneren.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Photo Of The Week: Rainbow.”

  1. Prachtige look en prachtige foto!! Echt geweldig gedaan, die ooglook ook! Heb jij er weleens aan gedacht om mee te doen aan Hollands next topmodel? Liefs

    1. ik heb mezelf daar toevallig vorig jaar en het jaar daarvoor voor aangemeld maar steeds niet uitgekozen (vraag me serieus af waarom niet, misschien dat ik te veel ervaring heb, doe dit namelijk al sinds mijn 15e ^^)

      als het deze zomer weer is ga ik me wel weer aanmelden, 3 keer is scheepsrecht! :D

  2. Waarom geef je je dan niet op voor The Face? Hartstikke leuk maar ik weet nog niet of er een nieuw seizoen komt.

    1. Dat heb ik niet kunnen doen omdat de face op een moment werd opgenomen dat ik niet kon i.v.m. mijn stage en afstuderen. Een heel jaar op nieuw doen voor een programma zag ik niet zitten ^^ HNTM wordt altijd in de zomervakantie opgenomen, dan zou ik alleen een paar weken langer vakantie op moeten nemen van mijn werk ^^

  3. Wow, echt heel mooi! Leuk om te zien hoe je verschillende felle kleuren leuk kunt combineren, echt mooi voor in de zomer! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//