Catrice Million Styles Effect Topcoat 05 + 06.

Al eerder heb ik de eerste 4 topcoats gereviewd, klik HIER en HIER voor die 2 artikelen! Deze week is het de beurt aan nummer 05 en 06.

05 Return Of The Space Cowboys is een prachtig lakje die werkelijk mooi staat over elke kleur lak. Deze topcoat heeft een sheer donkergrijze basislak met veel blauwe en paarse shimmer in. Ik vind deze topcoat echt super over een zwarte lak, dat maakt het net weer wat specialer.

06 Godfather Of Pearl is ook zo’n favoriet die super staat op zowat elke kleur lak. Deze topcoat heeft een blanke basislak met daarin paarse en zilveren parelmoer shimmer. Ik draag dit lakje ook graag op zwarte lak maar ook op nude lakjes staat deze prachtig voor net die extra touch.

Wel vind ik dat deze lakjes geswatched op een zwarte lak wat op elkaar lijken. Pas als je de lakjes van dichtbij bekijkt zie je de verschillen. Deze LE topcoats zijn per stuk ietsjes duurder dan de normale Catrice lakjes. Voor een prijsje van €2,99 per stuk krijg je alsnog een grote hoeveelheid lak van 10ml per potje.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Catrice Million Styles Effect Topcoat 05 + 06.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//