NOTD – Blue As Can Be (Simple Mermaid Nails).

notd femketje

Wie heeft er zin in royal blue mermaid nails?

Ik rock de laatste tijd veel blauwe tinten, just because it’s pretty…. Gebruik een creamy blauwe lak (OPI My Pal Joey) met daar over multi coloured glitter (een naamloze La Femme lak) voor een mermaid effect! Oh en vergeet niet om altijd een goede base coat te gebruiken om verkleuring van je natuurlijke nagels te voorkomen ;)

Hieronder nog een aantal actie foto’s van reviews waar ik deze mani droeg:

DSC_3805

DSC_3813

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “NOTD – Blue As Can Be (Simple Mermaid Nails).”

  1. Heel mooi! Zelf heb ik eigenlijk niet veel met blauwe lakken maar bij anderen vind ik het altijd wel mooi staan.

    1. Thanks :D Ik had eerst ook niet echt iets met blauw, maar mijn stash puilt uit met blauwe kleuren en de laatste tijd tickled het mijn fancy gewoon ;)

    1. Ik snap je vraag, hoor hem vaker ;) Ikzelf heb er geen moeite mee, maar dat is ook een groot deel gewenning. Als je sterke harde nagels hebt zoals de mijne heb je eigenlijk geen probleem. Maar wanneer je nagels wat slapper en dunner zijn kunnen ze wel in de weg zitten en vooral pijnlijk zijn wanneer het bijvoorbeeld dubbelklapt! Met lange nagels ben je onbewust altijd wat voorzichtiger in alles wat je doet ;3

  2. Wauw, wat zijn jouw nagels lang! Die blauwe kleur vind ik heel mooi. Zelf ben ik altijd heel saai van de nude-tinten, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//