Lime Crime Velvetines – Baby Pink, Pumpkin, Grey, Holly Gram, Sky Blue & Dlilac (dupes).

DSC_3907 lime crime dupesIk heb al meerdere keren geschreven over de ebay/aliexpress lime crime fakes, en ik moet zeggen dat deze 6 tinten bijna vergeten waren door alle drukte. Nu ik ziek thuis zit heb ik dan wel weer even een momentje om dit artikel te typen… Al het nadeel heb z’n voordeel ;)

Oh en even een disclaimer: het kopen en gebruiken van deze goedkope ebay of aliexpress liquid lipsticks is op eigen risico. Er kunnen ingrediënten in zitten waar niet iedereen tegen kan, dus test het eerst voordat je jezelf er mee in smeer en op blaren moet zitten. Zelf heb ik er totaal geen problemen mee gehad, maar het kan zijn dat sommige verkopers letterlijk crap verkopen!

DSC_2992 sky blueAls eerste Sky Blue, deze is super pretty maar wel erg apart en niet voor iedereen om zomaar elke dag te dragen. De luchtblauwe tint dekt met maar 1 laagje.

DSC_3000 greyGrey, ahhh Christian Grey… Hahah nee hoor, just kidding! Maar ik moet zeggen dat ik het wel een epic medium grijze tint vind. Deze dekt met 2 laagjes en kan ietsjes patchy zijn wanneer je een 2e laag aanbrengt wanneer de onderste laag nog niet droog is.

DSC_2991 d lilacDlilac is een lila tint, welke trouwens ook erg gaaf is als eyeliner. Again, wees wel voorzichtig met zulke producten op de oogleden te gebruiken! Deze tint is super cute en zoetig, en dekt met 1 laagje.

DSC_3009 baby pinkBaby Pink is denk ik toch wel de meest draagbare tint van deze 6 kleuren. Een mooie girly roze kleur die met 1 laagje dekt.

DSC_3004 pumpkinPumpkin is echt een mooie roodoranje kleur, ik hou hier van :D De kleur dekt ook weer met 1 laagje en is gewoon lekker creamy on the lips, maar droogt wel snel!

DSC_2999 holly gramDe laatste, Holly Gram, is de meest najaarproof tint die ik heb. Ik denk dat ik deze wel met de kerstdagen ga rocken omdat het de ultieme kertige groen is. Hij dekt met 2 dunne laagjes.

Ik vind deze batch van 6 echt niet verkeerd. Ik moet er wel bij zeggen dat dit dus fakes zijn, dupes of knock offs, hoe je het ook wilt noemen. Ze blijven wel erg lang zitten en drogen de lippen een klein beetje uit. Pas wel op wanneer je gevoelig bent voor bepaalde ingrediënten, want ik heb verhalen gehoord over andere fake items die enorme rashes en andere irritaties hebben veroorzaakt. Zelf heb ik, zoals ik eerder al vertelde, nooit ergens last van gehad, maar better be safe than sorry wanneer je meteen all the way gaat en niet eerst een beetje test ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Lime Crime Velvetines – Baby Pink, Pumpkin, Grey, Holly Gram, Sky Blue & Dlilac (dupes).”

  1. Vind vooral die grijze kleur echt heel erg gaaf! Die blauwe ook. Als je een beetje liparts wil maken zijn deze kleuren ook heel handig om te hebben denk ik.

  2. Sommige kleuren vind ik je erg leuk staan! Ik wil binnenkort ook heel wat kopen bij Aliexpress dus ben benieuwd hihi..

  3. Wauw ik wilde dus typen welke ik gaaf vond en bedacht me dat ik beter kon zggen dat ze allemaal heel gaaf zijn!

  4. Oehlalalaaaaaaah! Ze zijn prachtig! Goed dat je het even vermeld dat het op eigen risico is. Iedereen mag dat van mij zelf weten en ik heb er ondanks mijn gevoelige huid ook nog geen problemen mee gehad… En ik rook ook niet 😀

  5. Gaaf!! :D Ik heb ook een aantal van deze fake producten, ik heb een giga gevoelige huid, maar kan er gewoon tegen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//