Unboxing/First Try – Nailbox.nl *Juli Edtion Ocean Dreams*

DSC_3921 unboxing

Ola lieve lezers,

vandaag een review en unboxing video combi artikel, namelijk over de Ocean Dreams box welke ik afgelopen vrijdag heb ontvangen van Nailbox.nl. Even wat basic info over de box: het is een elke maand weer variërende box waarbij je elke maand minimaal 5 nagel en handverzorgingsproducten ontvangt. Je kunt er voor kiezen om een 3 of 6 maandelijks abonnement te nemen, of om gewoon een keertje 1 box te scoren. Benieuwd naar de inhoud van de box van Juli (Ocean Dreams) en mijn ongezouten mening, kijk en lees dan snel verder!

[youtube_sc url=”https://youtu.be/-m3NfjRv9es”]

En dan nu een paar korte reviews over de lakken:
Message in a bottle van Cuccio Colour is een pretty lila tint met daarin een duochrome paarsig oranje glow, super mooi! Ik had verwacht dat de lak slecht dekkend zou zijn door de lichte kleur, maar 2 a 3 laagjes was meer dan genoeg voor een dekkend resultaat. De medium blauw tint van NailsInc. in de kleur Mercer Street is gewoon een mooie basic cream. Geen glitters, shimmer of andere poespas, gewoon pretty. De lak claimt een gel effect te geven en je hebt natuurlijk bij een reguliere lak als deze geen UV lamp nodig. De Layla Cosmetics holo lak is echt to die for in de kleur 06 Mermaid Spell. Een lichtblauwe/groenige rainbow holo die wel wat laagjes nodig heeft (maar dat ben ik gewend bij holo’s). Hij brengt vrij dun en streperig aan in het begin maar dat is zo verholpen met 3 laagjes en wat geduld.

Verder zat er in mijn box nog een sheet met waterdecals en een setje ankertjes die je als extra decoratie op je nagels kunt doen. Super cute en zeker thema gericht ;) Hieronder nog een foto van de nail art die ik maakte met deze goodies. Alleen de waterdecals heb ik nog niet gebruikt, maar deze gaan zeker nog een keer in een losse NOTD post voorbij komen!

DSC_3944 nailbox juli femketje

Al met al vind ik het een goed geslaagde box met een mooie inhoud. Ben je benieuwd naar Nailbox.nl, neem dan zeker even een kijkje!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Unboxing/First Try – Nailbox.nl *Juli Edtion Ocean Dreams*”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//