Look – The Best Is Yet To Come.

DSC_3933 copy small

Afgelopen week was best wel een rough one voor me. 3 dagen ziek thuis gelegen en een hoop stress door van alles en nog wat, wat resulteerde in weinig puf; tijd en inspiratie voor femketje.nl. Gelukkig werk ik altijd een berg vooruit dus had ik nog wel wat te posten ;)

Hopelijk heb ik deze week meer energie en tijd want ik heb een weekje vakantie! Hooraaaay! Er staat alweer van alles op de planning maar ik wil vooral proberen te chillaxen en echt te ontspannen. Ik merk dat de afgelopen 10 maanden ontzettend rumoerig zijn geweest op persoonlijk vlak en TBH: ik ben doodmoe en toe aan rust.

Maar vandaag een look welke jullie mij al kunnen hebben zien dragen in 1 van mijn laatste video’s. Een simpele zwarte wing, geen poespas en een kekke koraal lip. Deze week ga ik sowieso just for fun weer wat extremere looks maken, dus voor nu: to be continued :D

DSC_3938 dopy small

Gebruikte producten:
Nivea aftershave balm als primer.
Rimmel foundation.
Essence setting powder.
Catrice bronzer.
– Essence wenkbrauw potlood.
– I Heart Makeup liquid lava in Unleashed.
– Essence liquid liner.
Essence mascara.

DSC_3939 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Look – The Best Is Yet To Come.”

  1. Hele mooi look heb je weer neer weten te zetten. Ik hoop dat je een beetje je rust kan pakken in je vakantie en ga even eens goed genieten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//