NOTD – Black, Silver & White.

notd 23 okt 2015 femketjeIk heb een wat minder fijn aantal dagen achter de rug deze week, stress is hoog en lichamelijk gezien gaat het ook allemaal even niet zo lekker. Daarom had ik enorm veel behoefte om m’n nagels eens even goed onder handen te nemen. De lengte is bij alle 10 weer perfect en lekker lang, genoeg ruimte dus om los te gaan met lakjes welke ik al tijden in mijn hoofd had om te combineren! En zeg nou zelf, zou jij als nagellak junky niet gelukkig worden van een verse kekke mani? ;)

Gebruikte producten:
– Essence gel base en topcoat.
Catrice LL 01 It’s showtime.
– Catrice LL Liquid Metal 08 Thunder From Down Under.
– Catrice 39 Black To The Routes.
Catrice LE 04 Simply White.
HEMA J&J lak in Silver.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “NOTD – Black, Silver & White.”

  1. Ziet er weer prachtig en shiny uit! Ik ga ook vaak mijn nagels lakken of lekker nailarten als ik stress heb, heerlijk om even weer te ontspannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//