femketje.nl bestaat 5 jaar :D

Ola lieve lezers,

jammer genoeg had ik gisteren geen momentje tijd om achter mijn nieuwe vers gebouwde killer pc te kruipen, maarrrrrr femketje.nl bestond gisteren 25 oktober alweer 5 jaar :D HOOOOORAAAAAAY!

balon

Ik wilde dit epische moment toch niet zomaar voorbij laten gaan en ben nog even aan het kijken of ik iets qua winactie kan regelen :3 Sowieso wil ik al mijn lieve lezers bedanken die al die jaren mij en mijn blog al volgen, en zeker degene die al die jaren zijn blijven hangen, zeker afgelopen jaar waarbij ik toch wel van fulltime elke dag bloggen naar een keertje of 2/3 per week een artikel te posten ben gegaan. I LOVE YOU GUYS <3

5 jaar alweer, holy moly… Ik word oud! :’) En m’n blog ook! Maar voor nu even dit korte berichtje, het is toch wel een beetje feest geweest gisteren voor mij, vanavond na het werk even een taartje halen om het alsnog te vieren :3

To Be Continued!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “femketje.nl bestaat 5 jaar :D”

  1. Yeah! Van harte gefeliciteerd! Super leuk joh :) Dat is wel een taartje en feestje waard. Ik kijk dan niet heel erg vaak op je blog maar zo nu en dan lees ik je blogs wel en ik vind het leuk om te zien hoe je gegroeid bent met de jaren. Goed bezig!

  2. Wat lang al, ik blogde deze zomer ook 5j ^^ En ben niet zo lang geleden ook van dagelijks naar 3x per week gegaan, bevalt goed :)

  3. Ooh 5 jaar wat veel!! Super gefeliciteerd en ga zo door met die super mooie looks!

  4. Leuk!! =D Gefeliciteerd!! Heb je toevallig nog je aller eerste blog bericht? Daar ben ik reuze benieuwd naar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//