NOTD 25/2; What Is Green & Grungy?

NOTD 25feb2014Groen, een kleur waar niet iedereen gek op is maar welke ik best zo af en toe eens draag op mijn nagels. Zeker deze lak is een instant favoriet geworden omdat hij met maar 1 laagje dekt! Bummers dat hij uit het vaste assortiment gehaald is, maar misschien heb je net als ik geluk en kun je ‘m voor maar 1 euro scoren uit een uitverkoopbak!

Gebruikte producten:
– Essence 24/7 base.
– Essence 159 The Green & The Grunge.
– Essence gel look topcoat.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “NOTD 25/2; What Is Green & Grungy?”

    1. Dat dacht ik eerst dus ook! Totdat ik gewoon verschillende tinten probeerde en zoiets had van nou, eigenlijk staat het allemaal best leuk en apart. Weer eens wat anders dan rood of roze ;)

  1. Ik zou het zelf niet dragen, maar vind het wel een hele mooie kleur en lak. Misschien dat ik me er in de zomer aan zou wagen. Jou staat het in ieder geval erg mooi:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//