Budget Tip: Essence 3D Eyeshadow – 05 Irresistible Blue Sky.

Er zijn zo veel mooie goodies uit het vaste assortiment gegaan en de uitverkoopbakken barsten zowat uit elkaar in de kruidvat filialen waar ik woon. Ook deze beauty van Essence scoorde ik voor een paar cent en oh my doodles, wat een pigmentatie!

DSC_5839 DSC_5842

Normaal gesproken kosten deze oogschaduw duo’s 2,59 per stuk, wat echt al geen geld is gezien de kwaliteit. De kleur 05 Irresistible Blue Sky is zoals de naam al verklapt een super blauwe mono met daarin een shimmery ijsblauwe tint en een shimmery medium blauwe tint. Jammer dat de donkere kleur ook shimmer bevat, deze zou matte ook erg goed te combineren zijn! Ondanks dat zijn beide kleuren super mooi en vooral goed gepigmenteerd. Hieronder op de swatch heb ik maar 1 keer geveegd :3

DSC_5841

Ze blenden fijn in elkaar zonder al te veel moeite, alleen moet je wel een beetje oppassen voor fall out. Als je van blauw houdt zou ik zeggen: probeer deze nog ergens in een uitverkoopbak te zoeken en scoor ‘m voor een euro of misschien zelfs 50 cent!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Budget Tip: Essence 3D Eyeshadow – 05 Irresistible Blue Sky.”

  1. Wauw, wat een pigment, echt niet normaal! Het zijn toch wel echt mooie kleuren, maar ik weet niet hoe vaak ik dit zal dragen, ik ben toch meer van de nude looks, met af en toe een ‘pop of colour’ :)

  2. Wauw erg mooi! Ik ga deze wel scoren in een ander kleurtje want de uitverkoopbakken waren al ver leeg bij ons en blauw moet ik nog even mee oefenen :)

  3. Wauw, heel mooi pigment! Als dat bij al die 3d kleurtjes zo is, wil ik er ook wel een paar gaan kopen :D

  4. Ik heb hem zelf al een tijdje, en er komt best veel pigment af. Ik gebruik deze duo oogschaduw vaak in combinatie met een ander duo. De donkerste kleur gebruik ik als “eyeliner”. Deze “eyeliner” kun je ook nog een extra feestelijk effect geven met blauwe glitter eyeliner, of gewoon als basis gebruiken als je glitter eyeliner niet dekkend is.

  5. Spijt dat ik hem nooit gekocht heb, nu pas zie ik hoe mooi deze eigenlijk is :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//