Catrice Crushed Crystals – 06 Call Me Princess.

En alweer zo’n gorgeous crushed crystals lakje in de review-mix. Dit keer draait het om de altijd mooie 06 Call Me Princess die elke nagellak lover en vooral roze liefhebber wel graag in zijn of haar stash wil hebben.

DSC_5843De lak zelf dekt met zo’n 2 a 3 dunne laagjes en droogt super snel. Me likey! De lak heeft een medium tot licht roze tint en bevat prachtige donker roze, licht roze en goudkleurige shimmers en glitters. Hij lijk op het eerste gezicht best wel op de Barry M Princess lak maar vind beide lakken toch niet iets te verschillend qua glitter/shimmer om het een perfecte dupe te noemen. Toch is dit budgetproof lakje met een prijsje van 3,39 niet verkeerd en wat makkelijker te verkrijgen dan de Barry M lak.

DSC_5850

Ik kan niet anders dan verliefd zijn op deze lak, het was een instant favoriet!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Catrice Crushed Crystals – 06 Call Me Princess.”

  1. Toen het nieuwe assortiment van Catrice in de winkel lag, rende ik ook meteen naar de Kruidvat om de lakjes van deze lijn te halen! Ik heb deze kleur, en ook de grijs/zwarte versie, die heel mooi stoer is en met alles goed te combineren. En oh, die gouden shimmers in dit lakje, prachtig!

  2. Ben bang dat ik toch nog maar eens op zoek moet gaan naar dit lakje! ;-) Het is toch echt wel een beauty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//