Beauty Shoplog – Hema, Revlon & Catrice LE Goodies.

Gisteren was ik eventjes gaan shoppen in Vlissingen. Ik mis stiekem die stad een beetje nu ik er niet meer woon, ondanks dat ik er niet eens echt vandaan kom. Ik ben een aantal winkels binnen gegaan zoals de oude vertrouwde C&A waar ik nog even met wat lieve oudcollega’s gekletst heb, een paar comfy broeken en vesten scoorde voor in totaal maar 10 euro. Ook heb ik bij de action nog wat goodies gescoord voor m’n beauty room, maar die vond ik niet boeiend genoeg om in een shoplog te laten zien *denk aan fotolijstjes, en nog wat andere basic stuff*.

DSC_6260

Bij Hema scoorde ik eindelijk de brush cleaner, makkelijk spul voor zo ff tussendoor en helemaal niet duur met een prijsje van 4,50 voor 200ml! Bij de Big Bazar scoorde ik voor 2,99 per stuk een lipbutter in de kleur lollipop en een glossje in de kleur pink pop. Wel toevallig dat alles lekker roze is… Achja, I simply love pink!

DSC_6276

Bij Kruidvat scoorde ik vandaag nog de nieuwe LE van Catrice, Creme Fresh. Ik nam de lakjes mee voor 2,99 per stuk, de blush van 3,99 en nog een lakje uit het vaste assortiment in de kleur 50 Glitterazzi voor 2,99. In de uitverkoopbak zag ik nog een potje met de nail flakes liggen voor 1,00 van de oude LE collectie.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “Beauty Shoplog – Hema, Revlon & Catrice LE Goodies.”

  1. Ik moet ook nog even naar de hema.. hij zit echt letterlijk voor de deur maar ik ben te lui om me om te kleden, slechtttt..

  2. Die nieuwe Catrice lakje ziet er erg mooi uit! Ik hou van de uitverkoopbakken bij de Kruitvat :-)

  3. Gave aankopen. En mooi dat de nieuwe LE van Catrice er is, ik moet en zal die blush kopen :P

  4. heb 3 van de nagellakjes gisteren ook gekocht ( 2x roze en de groene) lekkere lentekleurtjes!

  5. Wat een leuke dingen heb je gekocht, die blush vind ik erg mooi, daar ga ik ook naar op zoek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//