FOTD 27/2; Forest Fairy.

DSC_6055 smallWat een goede eyeliner maar niet allemaal voor je look kan doen. You know me, I love *double* winged eyeliner, en de stipjes zijn al helemaal mijn ding. Deze look deed me echt denken aan 1 of ander mythisch bos elfje! De oogschaduw tinten zijn erg basic en vooral erg draagbaar. Mocht je niet zo into een opvallende eyeliner zijn kun je deze altijd weglaten of wat minder opvallend maken door een kleinere mono wing aan te brengen :3

Gebruikte producten:
– Max factor face finity foundation.
– Gosh primer.
– ELF blush+contour duo.
– Essence Love Letters palette.
– Essence Love Letters highlighter.
Essence zwarte liquid liner.
– Rimmel sexy curves mascara.
NYC applelicious lipbalm.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “FOTD 27/2; Forest Fairy.”

  1. Wauw, wat kun je dit ontzettend goed hebben zeg! Die puntjes zijn ook een toffe extra, maar zoiets kan bij mij nooit lang blijven zitten, dan wrijf ik het ongetwijfeld weg zonder dat ik het doorheb, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//