Catrice Creme Fresh LE Polishes!

Gisteren kwamen ze al voorbij in de shoplog: De nieuwe Catrice Creme Fresh collectie lakjes! Voor 2,99 per stuk krijg je 10ml lak in kekke jaren ’60 inspired pastel kleuren. Eerst dacht ik van mehh, ik denk niet dat ik ze zal kopen… Totdat ik een review las dat ze super snel egaal en dekkend te krijgen waren en de swatches waren gewoonweg gorgeous.

DSC_6277DSC_6278De eerste 2 lakjes lijken best wel op elkaar als je ze geswatched hebt, maar toch zijn ze net wat verschillend. 01 The Peach Boys vind ik niet echt passend qua naam gezien de kleur van de lak, maar is natuurlijk wel een referentie naar The Beach Boys *een groep waar ik alle nummers zowat van ken dankzij mijn mams die tussen de 6 en 16 was in de jaren ’60. De lak heeft een donker beige kleurtje met daarin een nog aparter shimmertje wat goudachtig lijkt. Die shimmer zie je niet erg goed terug, in ieder geval niet bij bewolking waarin ik de swatchfoto’s heb gemaakt. In het zonnetje en als je er echt dicht op staat, dan zie je hem wel lichtjes. De lak dekt wel lekker vlot met 2 dunne laagjes.

DSC_627902 Make Fast At Tiffany’s is een super pastel licht geel kleurtje met eenzelfde fijne zilveren glow wat ook met 2 dunne laagjes dekt. Had ik eigenlijk niet verwacht! Vaak zijn gele lakjes lastig dekkend te krijgen maar bravo Catrice, het is jullie goed gelukt.

DSC_628003 Evergreen 60s is een pastel mintgroene lak, ook weer lekker creamy en super snel dekkend met 2 dunne laagjes. Hij heeft een mooie glans met een licht zilverachtig gloedje door.

DSC_6282De 4e lak uit deze collectie doet me echt een aardbei-milkshake denken. 04 Another Pink Panther is een lichtroze creamy lak met ook die hele fijne metallic/zilverachtige glow. Ook hier is die glow wat lastig terug te zien op de nagels, maar dat haalt niets weg van de pretty kleur. De lak dekt met 2 dunne laagjes.

DSC_6285De laatste lak is denk ik wel mijn favoriet van de hele collectie. 05 Light Your Fire is totaal niet pastel zoals de rest maar wel gorgeous framboos roze met metallic achtige glow. Deze lak dekte bij mij zelfs al met 1 laag, maar 2 dunne laagjes vind ik nog net iets mooier. Vergeleken bij de andere lakken vond ik deze wel wat streperig lakken, maar dat is makkelijk op te lossen met een goede topcoat.

Ik ben in ieder geval wel fan van deze sneldekkende lente beauties!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Catrice Creme Fresh LE Polishes!”

  1. Dat eerste kleurtje vind ik denk ik het leukst. Ik vind de kleuren van Catrice altijd zo mooi, maar baal er zo van dat ze snel chippen

  2. Nu ik deze swatches zie, baal ik wel dat ik ze toch niet heb meegenomen vandaag. Ik vond ze er te creamy en gellyachtig uitzien in de potjes. Morgen maar even terug gaan dan denk ik :D

  3. Ik heb toevallig net de gele en lichtroze gehaald, echt goed om te zien dat ze zo geweldig dekken! Stiekem vind ik de “peachy” die meer beige is en de mintgroene ook wel erg mooi alleen heb ik al teveel lakjes in mint kleuren en vind ik de peachy en gele teveel op elkaar lijken :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//