Models Own – Mermaid Tears.

Models Own is een merk waarvan de lakjes soms wat prijzig kunnen zijn. Toch kon ik o.a. 4 van de Splash collectie lakjes scoren met 50% en kreeg ik later nog het ontbrekende lakje van een mede nagellak-lover. Vandaag het eerste lakje gereviewed, namelijk Mermaid Tears.

splash

Ik moet zeggen dat de lakjes uit de collectie en dus ook deze lak er super veelbelovend uit ziet in het potje maar je eigenlijk, afgezien van de super gorgeous flakies, niets terug ziet van de paarsige kleur in de lak zelf. Opzich jammer, maar aan de andere kant heb ik dat paarse niet echt nodig om een mooie mani te maken. De flakies in deze lak zijn blauwig en doen me ook echt denken aan mooi gekleurde schubben van een zeemeermin staart.

DSC_5877

De flakies zijn wel erg chunky en daardoor wat lastig goed te plaatsen op je nagels, maar met een beetje oefening moet dat wel goed komen! De Splash collectie lakjes bevatten 14ml lak en kosten normaal zo rond de 6 a 7 euro per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Models Own – Mermaid Tears.”

  1. Voor €6,- of €7,- sla ik deze over! Er is op het ogenblik zoveel leuks te koop! ;-) Maar zoals gewoonlijk heb je er weer iets moois van gemaakt! ;-)

  2. Ze zijn zo ontzettend mooi! Maar helaas wel wat aan de dure kant. Toch hou ik van de Models Own lakken. Toen ik las dat je hem niet had kon ik niet anders dan hem je opsturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//