NOTD 25/12; Merry Xmas!

NOTD 25decemberOmdat het kerst is en ik een gewone rode nagel saai vind, hier een ombre/gradient nail voor de feestdagen, because I love some gradient nails! :3

Gebruikte producten:
– Paris Memories base en topcoat.
– MAX simpele zwarte basic lak.
– Essence 30 Late At Night.
– Catrice 550 Marilyn & Me.

Fijne kerstdagen iedereen!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “NOTD 25/12; Merry Xmas!”

  1. Ik vind de combo erg mooi!
    Zelf heb ik op al mijn nagels een zilveren glitterlak opgebracht. Daarna heb ik op al mijn nagels, behalve mijn ringvingernagels, van beneden af een gouden glitter overloop gemaakt. Op mijn ringvinger heb ik een kerstmuts gemaakt, die ik in het filmpje van een paar dagen geleden liet zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//