Why Do You Wear Make-up Tag.

Op een aantal verschillende blogs bij verschillende youtubers heb ik deze tag al vaker voorbij zien komen en aangezien ik wel weer eens zin had om een tag artikel te maken, bij deze dus de “why do you wear make-up” tag!

IMAG7752 copy1. Wanneer ben je begonnen met het dragen van make-up?
Ik was laat, als in echt laat in sommigen hun ogen. Ik droeg voor het eerst heel af en toe wat zwart kohl potlood op mijn waterlijn toen ik 15 was. Dit heb ik ongeveer 2 maanden gedaan en toen was ik het beu. Ik begon serieus pas dagelijks mascara te dragen toen ik rond de 18 was (nog maar 4 jaartjes geleden dus) en nog steeds draag ik dat niet elke dag als ik er geen zin in heb. Als ik een fullface make-up draag is dat ook echt een uniek moment want dat doe ik eigenlijk alleen voor bepaalde extreme shoots waarbij je echt perfecte flawless skin nodig hebt ^^ De afgelopen tijd vind ik het wel leuker om af en toe ook eens wat opvallendere looks te maken, vooral de ogen worden dan onder handen genomen maar verder hou ik het (vooral door de weeks en naar mijn werk) aardig rustig.

2. Hoe voel je je zonder make-up?
Mezelf, heel erg simpel antwoord. Omdat ik vanuit huis nooit echt heb meegekregen dat ik make-up zou moeten dragen als meisje of vrouw zijnde heb ik ook gewoon vrede met hoe ik er van nature uit zie en vind ik het ook echt geen ramp als ik een keer zonder make-up de deur uit ga :3

Make-uploos voor een shoot een paar jaar terug :3

3. Wat vind je leuk aan make-up?
Dat je mensen er helemaal mee kunt laten opbloeien en opvallen terwijl ze zonder misschien onzichtbaar lijken in een grote groep mensen. Voor mij is make-up deels beauty (je kunt er bepaalde dingen mooier door laten lijken) maar ik vind het ook een soort kunstvorm en ik kan er een enorm groot deel van mijn creativiteit in kwijt. (Ik zou het bijna therapeutisch noemen!)

4. Wat zijn je 3 ‘holy grail’ items?
Een goed separerende mascara is het belangrijkste voor mij. De Essence maximum definition mascara vind ik nogsteeds super fijn voor mijn soort wimpers. Een mooie peachy en licht shimmery blush is ook wel iets wat ik graag en vaak gebruik zoals de MNY blush in 301 of mijn favoriete HEMA blush uit de kerstcollectie van een jaar geleden. Als laatste vind ik een goede gezichtsscrub ook erg belangrijk, die dode huidcellen vallen niet vanzelf van je gezicht af! Goed reinigen en exfoliëren is belangrijk voor een mooie en gezonde huid.

Tot zover de tag, vind je hem leuk dan mag je hem van mij gerust overnemen!

Merry Xmas!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Why Do You Wear Make-up Tag.”

  1. Ah dit vind ik altijd zo’n leuke tag om te lezen, je hebt de vragen leuk ingevuld! Grappig dat je pas zo laat begon met make-up te dragen :)

  2. ik vond hem ook superleuk om te lezen. Oei oei, ik was er inderdaad toch veel vroeger bij met make-up dragen. Ik denk rond 12 jaar ofzo al… XD

  3. Leuke tag, leuk om te zien wat je antwoordt ook! Ik vind je echt heel mooi zonder make-up trouwens!

  4. Yes! Toch nog iemand die pas laat is begonnen! Zelf begon ik pas rond m’n 16e dagelijks wat make up te dragen. :)

  5. Zonder make-up ben je mooi…nature beauty en echt fotogeniek voor de camera. love jouw foto`s
    Leuk om te lezen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//